Belehradský rezeň (fotorecept)

Belehradský rezeň (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 21. novembra 2010 17:13Ďalšie jeho recepty

Keď chcem na prírodno robiť mäso, tak niekedy urobím s lečom. Dnes sme mali na obed.

Suroviny

2
porcie
5
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pripravíme si suroviny.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 1

2

Mäso umyjeme, narežeme na pláky, vyklepeme , posolíme, okoreníme a poprašime hladkou múkou.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 2

3

Na panvici rozohrejeme olej, a mäská na ňom osmahneme, podusíme zakryté.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 3

4

Po nejakých 5 minutach pridáme do panvice lečo, ja som dala polovicu z veľkého pohára, a dodusíme, pokým nie je mäsko mäkké.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 4

5

Na panvici rozpálime olej a urobíme hranolky z čerstvých zemiakov.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (2,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • cistinka, 21. novembra 2010 o 19:10
    Na túto dobrotu sa vždy teším domov k mojej mamke :-)


  • marianne69, 21. novembra 2010 o 19:47
    Jednoduche a vynikajuce,ked nemam leco,tak tam supnem aj cerstve rajcinky a papriku.


  • klaura, 21. novembra 2010 o 20:02
    toto lúbim ... a dávno som to nerobila ... ďakujem za pripomenutie :)


  • helca103, 21. novembra 2010 o 20:42
    tiež som to nerobila velmi dávno, ďakujem Dorisa za skvelý námet na obed


  • ketty3811, 21. novembra 2010 o 20:50
    dobré a jednoduché :-)


  • jerica, 21. novembra 2010 o 22:32
    @dorisa robievam , len dám čerstvú papriku a paradajky , máme radi na prírodno upravené mäsko. :-))


  • mamatata2, 22. novembra 2010 o 07:36
    @Dorisa , veľmi pekné a dobré ako všetky recepty od Teba. Robievam tiež, naši majú najradšej s tarhoňou.


  • elisticka, 22. novembra 2010 o 09:25
    @dorisa ja robievam toto masko len som nevedela ze je to belehradsky rezen.-)))


  • maryka, 22. novembra 2010 o 14:54
    Veľmi dobre vyzerá ten recept. Karé by nemohli nahradiť morčacie prsia?


  • dorisa, 22. novembra 2010 o 15:20
    @maryka , jasné, možeš, bude to určite chutné, a potom možeš aj fotit a zverejniť.


  • cchikung, 22. novembra 2010 o 15:27
    Túto špecialitu ľúbim s opekanými zemiakmi.Dík za recept,zatial som to jedla len v reštike.Teraz sa o to pokúsim sama.


  • dorisa, 22. novembra 2010 o 23:00
    Všetkým dakujem za ohlasy a komentáre.


  • jarunka, 23. novembra 2010 o 02:46
    Tento rok som to nerobila. Leto utieklo a ja to tiez robim z cersv. paradajok a papriky. Pouzit na to leco ma nanapadlo. Dakujem za ideu.


  • bazulienka, 23. novembra 2010 o 08:09
    robím to aj ja a je to vynikajúce.keď nemám lečo tak dám čerstvé paradajky aj papriku,ale paradajky predtým olúpem,lebo nemáme radi šupky.


  • sara50, 10. augusta 2013 o 14:25
    Ja si do výpeku po mäsku ešte šupnem orestovať nadrobno pokrájanú cibuľku a až potom tam vrátim mäsko a dusím.


  • dorisa, 10. augusta 2013 o 14:28
    @sara50....aj s cibuľkou to moze byt perfektné..vidíšl, dlhšie som tento rezeň nerobila. Ďakujem za komentár.


  • jumbo, 8. februára 2014 o 12:37
    OR. BELEHRADSKY REZEN JE Z VARENYMI ZEMIAKMI KTORE SU PREMIESANE S PODUSENYM LECOM. ALE DA SA TO AJ TAKTO JE TO DOBRE A JEDNODUCHE.


  • dorisa, 8. februára 2014 o 12:45
    @jumbo , ano?, nikdy som sa s tým nestretla, ďakujem za príspevok



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist