Belehradský rezeň fotorecept

dorisaDorisa, 64 ročná žena, Žiar nad Hronom, 21. novembra 2010 17:13
Ďalšie jej recepty »

Belehradský rezeň (fotorecept)Foto: dorisa

Keď chcem na prírodno robiť mäso, tak niekedy urobím s lečom. Dnes sme mali na obed.

2
porcie
5 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

300 g, (odkostené)
1/2 pohára, 700g
  na obalenie
Príloha:
 z čerstvých zemiakov

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso umyjeme, narežeme na pláky, vyklepeme , posolíme, okoreníme a poprašime hladkou múkou.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na panvici rozohrejeme olej, a mäská na ňom osmahneme, podusíme zakryté.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po nejakých 5 minutach pridáme do panvice lečo, ja som dala polovicu z veľkého pohára, a dodusíme, pokým nie je mäsko mäkké.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Na panvici rozpálime olej a urobíme hranolky z čerstvých zemiakov.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 5
ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (3,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist