Belehradský rezeň (fotorecept)

Belehradský rezeň (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 21. novembra 2010 17:13Ďalšie jeho recepty

Keď chcem na prírodno robiť mäso, tak niekedy urobím s lečom. Dnes sme mali na obed.

Suroviny

2
porcie
5
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Pripravíme si suroviny.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 1

Mäso umyjeme, narežeme na pláky, vyklepeme , posolíme, okoreníme a poprašime hladkou múkou.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 2

Na panvici rozohrejeme olej, a mäská na ňom osmahneme, podusíme zakryté.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 3

Po nejakých 5 minutach pridáme do panvice lečo, ja som dala polovicu z veľkého pohára, a dodusíme, pokým nie je mäsko mäkké.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 4

Na panvici rozpálime olej a urobíme hranolky z čerstvých zemiakov.
Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

18 komentárov k receptu
  • cistinka, 21. novembra 2010 o 19:10
    Na túto dobrotu sa vždy teším domov k mojej mamke :-)


  • marianne69, 21. novembra 2010 o 19:47
    Jednoduche a vynikajuce,ked nemam leco,tak tam supnem aj cerstve rajcinky a papriku.


  • klaura, 21. novembra 2010 o 20:02
    toto lúbim ... a dávno som to nerobila ... ďakujem za pripomenutie :)


  • helca103, 21. novembra 2010 o 20:42
    tiež som to nerobila velmi dávno, ďakujem Dorisa za skvelý námet na obed


  • ketty3811, 21. novembra 2010 o 20:50
    dobré a jednoduché :-)


  • jerica, 21. novembra 2010 o 22:32
    @dorisa robievam , len dám čerstvú papriku a paradajky , máme radi na prírodno upravené mäsko. :-))


  • mamatata2, 22. novembra 2010 o 07:36
    @Dorisa , veľmi pekné a dobré ako všetky recepty od Teba. Robievam tiež, naši majú najradšej s tarhoňou.


  • elisticka, 22. novembra 2010 o 09:25
    @dorisa ja robievam toto masko len som nevedela ze je to belehradsky rezen.-)))


  • maryka, 22. novembra 2010 o 14:54
    Veľmi dobre vyzerá ten recept. Karé by nemohli nahradiť morčacie prsia?


  • dorisa, 22. novembra 2010 o 15:20
    @maryka , jasné, možeš, bude to určite chutné, a potom možeš aj fotit a zverejniť.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 8 komentárov)
  • cchikung, 22. novembra 2010 o 15:27
    Túto špecialitu ľúbim s opekanými zemiakmi.Dík za recept,zatial som to jedla len v reštike.Teraz sa o to pokúsim sama.


  • dorisa, 22. novembra 2010 o 23:00
    Všetkým dakujem za ohlasy a komentáre.


  • jarunka, 23. novembra 2010 o 02:46
    Tento rok som to nerobila. Leto utieklo a ja to tiez robim z cersv. paradajok a papriky. Pouzit na to leco ma nanapadlo. Dakujem za ideu.


  • bazulienka, 23. novembra 2010 o 08:09
    robím to aj ja a je to vynikajúce.keď nemám lečo tak dám čerstvé paradajky aj papriku,ale paradajky predtým olúpem,lebo nemáme radi šupky.


  • sara50, 10. augusta 2013 o 14:25
    Ja si do výpeku po mäsku ešte šupnem orestovať nadrobno pokrájanú cibuľku a až potom tam vrátim mäsko a dusím.


  • dorisa, 10. augusta 2013 o 14:28
    @sara50....aj s cibuľkou to moze byt perfektné..vidíšl, dlhšie som tento rezeň nerobila. Ďakujem za komentár.


  • jumbo, 8. februára 2014 o 12:37
    OR. BELEHRADSKY REZEN JE Z VARENYMI ZEMIAKMI KTORE SU PREMIESANE S PODUSENYM LECOM. ALE DA SA TO AJ TAKTO JE TO DOBRE A JEDNODUCHE.


  • dorisa, 8. februára 2014 o 12:45
    @jumbo , ano?, nikdy som sa s tým nestretla, ďakujem za príspevok



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist