Baranie mäso na horčici

peter64 - fotkapeter64, 6. júla 2012

Suroviny

500-700 g
1 PL
2 dl
300 g
1 ks
10 g
10 g




Postup

  1. 1

    Mäso zbavíme prebytočného tuku,pokiaľ možeme vykostímé,umyjeme,osolíme,potrieme horčicou,zalejeme vínom a necháme odležať 24 hodin v chladničke.Na druhý deň ho opečieme na tuku,pridáme ndrobno pokrájanú cibuľu a za občasného podlievania (použijeme aj víno) upečieme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprašíme múkou,opražíme,podlejeme a povaríme.Hotovú šťavu zjemníme maslom.Podávame s knedľou.

Diskusia k receptu

valeri
Určite výborné jedlá. Baraninka to je asi Tvoje, či :-)) . Dakedy sa baranina a jahňacina-tú som kupovala často, dala kúpiť u mäsiara, dnes už ťažšie.
anajka
Konečne niečo aj pre milovníkov baraniny. Jednoduché a isto výborné. Ďakujem za recept, vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia