Baraní rezeň

peter64 - fotkapeter64, 6. júla 2012

Suroviny

600-800 g
2 PL
20 g
1 čl
1 dl




Postup

  1. 1

    Baranie mäso odblaníme,pokrájame na rezne,naklepeme,posolíme a posypeme majoránom.Na rozpálenom oleji opečieme pripravené mäso a počas opekania posypeme postrúhaným cesnakom.Opečene mäso uladíáme na teplú misu.Z výpeku ostraníme 2/3,podlejeme vývarom,povaríme a polejeme rezne.Podávame s varenýmí zemiakmi a mrkvou.

Diskusia k receptu

vini55
Medveď napadol salaš ? Nerob chute, dal by som si dobrú baraninu som už dlho nejedol, asi pôjdem pozrieť k priateľovi na lazy s dobrou flaškou ho určite presvedčím, že mu ovca kríva....
karolka
Skade máš toľko baranieho? Mal si baraniu zabíjačku? Dobré všetky recepty.
anajka
Rezne som teda ešte neskúšala, nie sú trošku gumové? Dávaš dobré recepty, skús pridať aj foto.
peter64
pre anajka k foto som sa už dávnejšie vyjadroval som už 3 rok mimo domova na ubytovni a som rád že si v spoločnej kuchyni niečo stihnem uvariť a nie ešte aby som behal po ubytovni z foťakom a pre karolku baraniu zabíjačku som nemal ale mám jedno pekné dedičstvo po mojej neb. mamke čiže potrhal sa mi zošit kde mala moja mamka napisané recepty tak ich prepisujem aby sa mi nestratili




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia