Banány v lístkovom ceste

mia2404 - fotkamia2404, 25. mája 2011
Banány v lístkovom ceste
Foto: mia2404

Suroviny

1ks
3ks
 na potretie
1ks  na potretie




Postup

  1. 1

    listkové cesto rozvalkáme a narežeme na tenké pásiky . Banany rozkrojíme napolovičky a obalíme v listkovom ceste .Dáme na plech s papierom a potrieme s vajíčkami. Po upečení potrieme s medom

    Banány v lístkovom ceste - obrázok 1

Diskusia k receptu

yanah
poznám, robievam bez medu... je to výborné :)
hannah22
hmmm, zaujímavé a lákave ako rýchly koláčik pre návštevu , ukladám a vyskúšam... :))
evanaaa
Aj mňa napadlo, ak sa nečakane ohlási návšteva, a máme tieti ingrediencie, ide sa na to. A poprípade ešte miesto medu šľahačka alebo nejaký toping ( čokoláda, vanilka ), hostia odídu spokojní.
jeka
zaujímavé,budú sa robiť pri najbližšej priležitostí,hned si ich sťahujem,dakujem
hanka111
... vyborne, robila som ich, ale v buducnosti, ked ich budem robit budem robit mensie kusky. Ked som ich robila, zopar bananov sa mi rozlomilo, asi boli zrelsie, a tieto kusky sa nam zdali chutnejsie. Prave ked som ich dopiekla prisla navsteva a podavala som ich este horuce so zmrzlinou a slahackou. Vsetci si to pochvalovali, dakujem za recept.
mia2404
pre hanka111: som rada že vám chutili , a stou zmrzlinou podávať je tiež dobrý nápad díky:-)
ppetyova
je to výborne ale ja som to robila trošku inak ja som to lístkové cesto trochu natrela medom, dala som tam škoricu a kto má rád aj mleté orechy obalila som tým banán a dala zapiecť. Tiež to je výborné ...ďakujem za recept ;)
smejkad
takato kombinacia by ma nenapadla, ale moze byt super, vdaka :-)
a kedze ja mam jeden a pol ruky lavej, asi teraz budem maturovat, ako to urobit, aby som tie banany nemusela obalovat - mozno vyvalkat cesto, natriet medom a skoricou, poukladat banany a na vrch mriezku z cesta...
uvidime, kazdopadne dakujem za tip :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia