Banány v čokoláde

movinMovin, 36 ročná žena, Mokrance, recept pridala: 4. januára 2010 17:37Ďalšie jej recepty

Tento dezertík je v našej rodine obľúbený a získala som ho od mojej mamičky. Používam ho buď na bežné príležitosti ale hodí sa aj pre hostí.

Postup prípravy receptu

1

Vodu, mlieko, Zlatý klas, cukor a kakao uvaríme. Banány olúpeme, nakrájame na krúžky a uložíme na dno pohárov. Zalejeme kakaovou zmesou, necháme zachladiť. Ozdobíme šľahačkou a podávame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sojka, 6. januára 2010 o 02:09
    znie to super


  • kacmar4, 7. marca 2011 o 13:28
    je to super recept a je to chutne fakt super :))


  • mariaklara, 12. mája 2012 o 11:28
    Ak sa mi nechce vypekať, tak to je ideálne. Ďakujem za pripomenutie.


  • remcula, 6. júla 2012 o 19:53
    Movin, děkuji za přátelství!!!:-))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Kačica na pive
V polovici júna som strávil pár dní v čarovnom kraji poľského Podkarpatska. Cestoval som za poľským vínom a objavil som tam poľské pivo.

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist