Banány v čokoláde

movinMovin, recept pridal: 4. januára 2010 17:37Ďalšie jeho recepty

Tento dezertík je v našej rodine obľúbený a získala som ho od mojej mamičky. Používam ho buď na bežné príležitosti ale hodí sa aj pre hostí.

Postup prípravy receptu

1

Vodu, mlieko, Zlatý klas, cukor a kakao uvaríme. Banány olúpeme, nakrájame na krúžky a uložíme na dno pohárov. Zalejeme kakaovou zmesou, necháme zachladiť. Ozdobíme šľahačkou a podávame.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sojka, 6. januára 2010 o 02:09
    znie to super


  • kacmar4, 7. marca 2011 o 13:28
    je to super recept a je to chutne fakt super :))


  • mariaklara, 12. mája 2012 o 11:28
    Ak sa mi nechce vypekať, tak to je ideálne. Ďakujem za pripomenutie.


  • remcula, 6. júla 2012 o 19:53
    Movin, děkuji za přátelství!!!:-))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist