Banánový koláč (fotorecept)

Banánový koláč (fotorecept)
Foto: mojack
mojackMojack, recept pridal: 9. apríla 2011 19:25Ďalšie jeho recepty

Vyskúšajte, nám veľmi chutil, a hlavne nie je ťažký- maslový.

Suroviny

20
minút
príprava
15-20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Vymiešam vajíčka s cukrom do peny,
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 1

2

pridám ostatné suroviny,
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 2

3

vylejem na plech s papierom.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 3

4

Upečiem a nechám vychladnúť.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 4

5

Uvarím si puding
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 5

6

a spojím ho s maslom a cukrom. Prichystám si kakaový sirup.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 6

7

S ním polejem piškóty,
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 7

8

pridám nakrájané banány.Zľahka vmiešam puding s maslom.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 8

9

Túto zmes natriem na piškótu a nechám stuhnúť.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 9

10

Ozdobím šľahačkou alebo len posypanou nastrúhanou čokoládou. Každý podľa svojej chuti.
Banánový koláč (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 10. apríla 2011 o 00:23
    VYZERÁ KRASNE. UKLADÁM SI RECEPT, DÍK.


  • danila, 10. apríla 2011 o 07:52
    Parááádny koláčik,už je uložený


  • baboja, 10. apríla 2011 o 10:30
    Vyzera mnamkovo.Hned dnes vyskusam.


  • 3sandra3, 10. apríla 2011 o 11:05
    jéééj,, to je nádhera.... super plnka-chtnučká,,, samý banán s čokoládou


  • annaha, 10. apríla 2011 o 11:17
    peeekny kolacik ukladam mnam....


  • ancicka, 10. apríla 2011 o 12:49
    Pekný sviatočný koláč.


  • torticka, 10. apríla 2011 o 13:36
    Nádherný koláčik. Ukladám do KK.


  • mojack, 10. apríla 2011 o 13:45
    Ak zamiešam banány , puding dostane chut banánov.


  • kata50, 10. apríla 2011 o 17:41
    Veľmi efektné. Ukladám si.


  • katkuta, 10. apríla 2011 o 19:04
    upeceny, cakajuci na hladosov... mnam ;o)


  • mojack, 10. apríla 2011 o 19:11
    Nech chuti- takych hladošov mam aj ja...


  • martamm, 10. apríla 2011 o 20:26
    Mnam, neviem sa dockat, kedy tento kolacik upeciem.


  • evicka63, 10. apríla 2011 o 21:04
    veľká noc sa blíži nový recept je tu tak už len sa pustiť do toho..... už je v KK


  • mariaklara, 10. apríla 2011 o 21:59
    Pekný zákusok. Ukladám.


  • strigus, 11. apríla 2011 o 12:26
    KK, vyzerá super! :)


  • evanaaa, 11. apríla 2011 o 22:32
    A ešte by sa miesto Zlatého klasu mohol dať banánový puding, aspoň by to umocnilo chuť banánov. Výborný koláč.


  • ivett111, 16. apríla 2011 o 15:57
    uz si ho ukladam a vyskusam vyzera podla receptu aj bude urcite fajn


  • 3sandra3, 26. apríla 2011 o 21:59
    :-)


  • 3sandra3, 12. júna 2011 o 00:02
    aj by som si dala... ale nemám takýto koláčik


  • bozenap, 29. júna 2011 o 09:06
    Už som ho piekla podľa tohto receptu. Podľa mňa je 8 dcl mlieka veľa na 2 ZK (ja som dala 2 ZK a 2 pudingy ) a taktiež 100 gr masla potom je málo. Mala som ho dosť mäkký pred krájaním som ho držala v mrazničke aj tak bol mäkký. Chuťovo bol dobrý.


  • 3sandra3, 5. augusta 2011 o 22:57
    to je skvelý koláčik


  • monica51, 24. septembra 2011 o 00:36
    to vyzera velmi chutne :-))) vyskuuuusam !!!


  • lia66, 26. októbra 2011 o 20:03
    Jémine, vyzerá úchvatne!!!...hm, a ja by som si zas vedela túto nádheru predstaviť s kokosovými pudingami-super kombinácia s banánmi!...ukladám.


  • motamita3, 17. novembra 2011 o 16:19
    mńam a kilečká idú na mňa ešte že príde Ježiško a donesie nové bombarďáky


  • mojack, 17. novembra 2011 o 18:32
    fajn na pripomenutie- musím zistit či maju este vačšie čislo ako som si objednala.:--)))
    Kilečka idu už len z pozerania super receptov.


  • klaura, 26. novembra 2011 o 16:04
    veru, krásny koláčik ... a tie kilá .... a to ešte idú Vianoce !!!!!! ...


  • pepator, 2. decembra 2011 o 16:53
    mozem sa spytat a tie piskoty zmiesam so sirupom aj s pudingom a s bananm dokopi???a vsetko to dam na ten upeceny korpus ???pochopila som to spravne???


  • mojack, 2. decembra 2011 o 19:22
    Kakaovy sirup /kakao,cukor,voda/ polejem na piškoty.Aby trochu nasiakli.Potom pridam banany, zľahka premiešam a postupne pridavam puding vymiešaný s maslom. Až na koniec všetko natriem na korpus.


  • elka, 20. decembra 2011 o 04:03
    tento som uz upiekla je vyborny.......................


  • tykadielko, 22. januára 2012 o 20:00
    wow....ten musí byť úžasný....milujeme banánové zákusky a tento ma dostal :-)


  • vranocka28, 6. apríla 2012 o 12:11
    hmmmm je lákavý, ukladám a určite vyskúšam :) banánové koláčiky máme radi :D


  • brisid, 16. júla 2012 o 15:06
    koláčik bol famózny!!!! veľmi mi chuťou pripomínal krtkovu tortu :) len nabudúce spravím hustejší puding.. plnka sa mi dosť rozlievala po krájaní :(


  • lecker, 13. septembra 2012 o 21:22
    ako dlho sa pecie piskotove cesto?


  • neposed, 24. októbra 2012 o 16:51
    v nedelu upeciem, uz teraz sa tesim na tu dobrotu



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist