Baklažánové roládky

Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept)

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava

Postup

  1. Bryndzu rozmiešame s kyslou smotanou, nasekanou mätou, opraženými píniovými orieškami, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
  2. Cuketu a cibuľu nakrájame na malé kocky a krátko orestujeme na olivovom oleji. Primiešame nasekanú vňatku, trochu opražených píniových orieškov, ochutíme podľa potreby soľou, korením a citrónom.
  3. Baklažán nakrájame na tenké plátky a nasucho ich ugrilujeme z oboch strán. Hotové ochutíme cesnakom, soľou, korením, citrónovou šťavou a olivovým olejom.
  4. Opečené plátky baklažánu plníme bryndzovou plnkou, zrolujeme a podávame na vlažnej nakrájanej cukete.