Baklažánové roládky
Baklažánové roládky s bryndzou na restovanej cukete (fotorecept)
Autor receptu: redakcia
Postup- Bryndzu rozmiešame s kyslou smotanou, nasekanou mätou, opraženými píniovými orieškami, dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
- Cuketu a cibuľu nakrájame na malé kocky
a krátko orestujeme na olivovom oleji. Primiešame
nasekanú vňatku, trochu opražených píniových orieškov, ochutíme
podľa potreby soľou, korením a citrónom.
- Baklažán nakrájame na tenké plátky
a nasucho ich ugrilujeme z oboch
strán. Hotové ochutíme cesnakom,
soľou, korením, citrónovou šťavou
a olivovým olejom.
- Opečené plátky baklažánu plníme bryndzovou plnkou, zrolujeme a podávame na vlažnej
nakrájanej cukete.
|