Bábovka s pudingom

wevimoWevimo, recept pridal: 4. marca 2012 11:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10 min
minút
príprava
20 min
minút
na 180°C °C

Postup prípravy receptu

1

Mlieko smícháme s vodou a smetanou.

2

přidáme ostatní suroviny ( máslo nie ). vyšleháme .rozehřejeme si troubu.

3

vymažeme formu máslem a nalijeme těsto.

4

dáme do trouby a pečeme cca...20 minut..



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • wevimo, 4. marca 2012 o 11:50
    Je to recept našeho výmyslu a nám i dětem to chutná, jen upozornuji těsto při lití do formy není moc tekuté..:) děkuji za pozornost W.


  • radulienka, 4. marca 2012 o 13:18
    Recept sa zdá byť chutný, ale ešte chýbajú informácie o pečení a prečo len 1 kávová lyžička, má to zmysel? Prosím o doplnenie a vďaka predom!


  • wevimo, 31. marca 2012 o 14:38
    není zac



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist