Bábovka s pudingom

wevimoWevimo, 28 ročná žena, Zlín, recept pridala: 4. marca 2012 11:48Ďalšie jej recepty

Suroviny

10 min
minút
príprava
20 min
minút
na 180°C °C

Postup prípravy receptu

1

Mlieko smícháme s vodou a smetanou.

2

přidáme ostatní suroviny ( máslo nie ). vyšleháme .rozehřejeme si troubu.

3

vymažeme formu máslem a nalijeme těsto.

4

dáme do trouby a pečeme cca...20 minut..



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • wevimo, 4. marca 2012 o 11:50
    Je to recept našeho výmyslu a nám i dětem to chutná, jen upozornuji těsto při lití do formy není moc tekuté..:) děkuji za pozornost W.


  • radulienka, 4. marca 2012 o 13:18
    Recept sa zdá byť chutný, ale ešte chýbajú informácie o pečení a prečo len 1 kávová lyžička, má to zmysel? Prosím o doplnenie a vďaka predom!


  • wevimo, 31. marca 2012 o 14:38
    není zac



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist