Bábovka s pudingom

wevimoWevimo, recept pridal: 4. marca 2012 11:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10 min
minút
príprava
20 min
minút
na 180°C °C

Postup prípravy receptu

1

Mlieko smícháme s vodou a smetanou.

2

přidáme ostatní suroviny ( máslo nie ). vyšleháme .rozehřejeme si troubu.

3

vymažeme formu máslem a nalijeme těsto.

4

dáme do trouby a pečeme cca...20 minut..



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • wevimo, 4. marca 2012 o 11:50
    Je to recept našeho výmyslu a nám i dětem to chutná, jen upozornuji těsto při lití do formy není moc tekuté..:) děkuji za pozornost W.


  • radulienka, 4. marca 2012 o 13:18
    Recept sa zdá byť chutný, ale ešte chýbajú informácie o pečení a prečo len 1 kávová lyžička, má to zmysel? Prosím o doplnenie a vďaka predom!


  • wevimo, 31. marca 2012 o 14:38
    není zac



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist