Bábovka s pudingom

wevimoWevimo, recept pridal: 4. marca 2012 11:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10 min
minút
príprava
20 min
minút
na 180°C °C

Postup prípravy receptu

Mlieko smícháme s vodou a smetanou.

přidáme ostatní suroviny ( máslo nie ). vyšleháme .rozehřejeme si troubu.

vymažeme formu máslem a nalijeme těsto.

dáme do trouby a pečeme cca...20 minut..



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

3 komentáre k receptu
  • wevimo, 4. marca 2012 o 11:50
    Je to recept našeho výmyslu a nám i dětem to chutná, jen upozornuji těsto při lití do formy není moc tekuté..:) děkuji za pozornost W.


  • radulienka, 4. marca 2012 o 13:18
    Recept sa zdá byť chutný, ale ešte chýbajú informácie o pečení a prečo len 1 kávová lyžička, má to zmysel? Prosím o doplnenie a vďaka predom!


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • wevimo, 31. marca 2012 o 14:38
    není zac



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist