Avokádový koktejl - Sinh To Bo
Autor receptu: 2010
Co tak avokado nasladko???
Vo vela tropickych krajinach sa robi aj take ... dobru chut.
Postup
- Tento recept je vhodny len z cerstveho zreleho kvalitneho avokada. Nie tvrde alebo zmrazene.
- Z avokada vyberieme kvostku a lyzicou vyberieme duzinu a hned pouzijeme lebo nam zhnedne.
- Do mixera dame rozbite kocky ladu sladke kondenzovane mlieko a polku mlieka plus duzinu a avokada.
Rozmixujeme do hladka. Hned servirujeme v studenych poharoch z ladnicky.
Mozeme mat viac variant tohto koktejlu.
Es Apokat je z Indonezie kde dame silnu kavu na miesto mlieka.
Creme de Abacate je z Brazilie a pridame trochu limetkovej stavy.
Nasa verzia ma super hrubu slamku lebo sme tam nahadzali "sago" ( co je sago ?)
zo sagovej palmy ( skrobu )vyrobene take super prirodne cukriky.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sago