Avokádový koktejl - Sinh To Bo

Autor receptu: 2010

Co tak avokado nasladko??? Vo vela tropickych krajinach sa robi aj take ... dobru chut.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Tento recept je vhodny len z cerstveho zreleho kvalitneho avokada. Nie tvrde alebo zmrazene.
  2. Z avokada vyberieme kvostku a lyzicou vyberieme duzinu a hned pouzijeme lebo nam zhnedne.
  3. Do mixera dame rozbite kocky ladu sladke kondenzovane mlieko a polku mlieka plus duzinu a avokada. Rozmixujeme do hladka. Hned servirujeme v studenych poharoch z ladnicky. Mozeme mat viac variant tohto koktejlu. Es Apokat je z Indonezie kde dame silnu kavu na miesto mlieka. Creme de Abacate je z Brazilie a pridame trochu limetkovej stavy. Nasa verzia ma super hrubu slamku lebo sme tam nahadzali "sago" ( co je sago ?) zo sagovej palmy ( skrobu )vyrobene take super prirodne cukriky. http://en.wikipedia.org/wiki/Sago