Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak

afataga - fotkaafataga, 22. januára 2012
Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak
Foto: afataga

Ako vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som ho a mala som aj tri kúsky krásne prerastenej Zobraziť celý popisAko vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som ho a mala som aj tri kúsky krásne prerastenej slaniny, tak som ju tiež pridala, v pôvodnom rcp. nie je, ale bolo to s tým výborné a voňavé.

4
porcie
15 minút
príprava
35 minút
na 240 °C

Suroviny

0,5 dl
1 ks
2-3 PL
2 ks
150 g
150 g
100 g




Postup

  1. 1

    Z oleja a citrónovej šťavy vymiešeme niečo akoby majonézu, pridáme med, chilli a bylinky. Nesoliť. Do marinády dáme mäso pokrájané na kocky a necháme marinovať cez noc. Pred grilovaním osolíme.

    Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak - obrázok 1
  2. 2

    Ponapichujeme na ihly, polejeme marinádou a dáme do rúry grilovať

    Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak - obrázok 2
  3. 3

    Grilovala som 20 min. na 240° z jednej strany, potom som ihly otočila, znova pokvapkala marinádou a grilovala druhú stranu 15 min.

    Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak - obrázok 3

Diskusia k receptu

bejgi
ďakujem za typ na budúci týždeň @Afataga , fajnové jedlo, ale my len s kuracím a hovädzím robíme :)
tothka
Pre mňa tajomný názov, ale papníčko to bude super. Ukladám.
eraserhead
rozmarín a šalvia ideálne k takejto úprave.....
@afataga máš ten názov správne? nechcela si napísať Arrosticini




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia