Ananás pre náročných

palmy - bez fotkypalmy, 6. januára 2013
Ananás pre náročných
Foto: palmy

Touto špecialitou potešíte všetkých, na ktorých Vám záleží. Napríklad ako ja, moju lásku :-

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 čl
2 PL
1 PL
1 čl




Postup

  1. 1

    Ananás očistíme a nakrájame na kolieska. Ostatné suroviny vložíme do misky a zamiešame. Ananás obalíme z obidvoch strán v tejto zmesi a necháme ho tam približne dve minútky.

  2. 2

    Rozpálime si panvicu, najlepšie mriežkovú (kto nemá, nevadí). Poukladáme na panvicu a necháme ho tam z každej strany po 5 minút osmahnúť.

  3. 3

    Servírujeme podľa svojich predstáv (zmrzlina, ovocie, iné) Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

sany11
mňááááááááááám,to musim vyskusat aj ja pre moju lásku.ty aj tvoja priatelka ste zlatunky,sympaticky mladí ludia.
helca103
to musí byť dobrota,takto by sa dalo urobiť asi aj iné ovocie, no ananás je asi najvhodnejší :-)
tiginko
skús nabudúce radšej maslo, je vhodnejšie v takomto prípade, uvidíš
maca7
..tá vôňa aj chuť musí byť skvelá:)..najbližšie vyskúšam
palmy
Je to špecialita a takto je to originál, doporučujem olivový olej extra virgin, nie maslo! @tiginko skús maslo, ale neskôr sa vrátiš k môjmu receptu, uvidíš :)
cupcake
Vidis, mam pekne ocisteny ananas , chcela som ho pouzit na Silvestra, tak ho urobim manzelovi k narodeninam. Vizera to velmi elegantne. Ma rad specialitky.......Dakujem, tvoja priatelka musi byt velmi hrda na teba.
evanaaa
Tak tu sa asi uplatňuje aj porekadlo : Láska ide cez žalúdok". Takého milého, čo by mi chutne vyváral, by som chcela ( no, teraz už nie, je neskoro, ale kedysi). Len som tiež hneď pri surovinách myslela na maslo miesto oleja, olivové sú síce zdravé, ale men sa nehodia na každý, najmä sladký recept, ale vy ste asi aj s priateľkou zvyknutí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia