Vymazaný recept

zeleznice - bez fotkyzeleznice, 17. októbra 2015

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

radost
alpu doma mám..používam na boľavé nohy..:-)
a mlieko mám tiež..aj so smotanou..naše..dedinské..slovenské..farmárske..
žeby tebou doporučované suroviny boli lepšie len preto,že majú fialové kravy..??
mne sa aj s mliekom od našich Malín dobrý tvaroh darí..keď dodržím teplotu a postup..
želám pohodový deň..:-)
bembo
rád by som vyskúšal tento tvaroh z alpských surovín,a potom ho vyskúšal podľa tvojho receptu,len mlieko by bolo z našich tatranských kravičiek,aký je v tom rozdiel.moja starká v Pliešovciach mala kozu,a robila z jej mlieka vynikajúci syr.v 68-mom mala sestra návštevu dvoch mládencov z BRD(Bundes Republik Deutscland),s ktorými navštívila aj starkú v Pliešovcach.keďže nečakanú návštevu nemala veľmi čím ponúknuť dal na stôl čerstvo urobenú hrudu kozieho syra.nemci si na nej pochutali,a nezabudli sa opýtať"was ist das?das schmeckt sehr gut"!.keď ich sestra zaviedla do konici,a tam trčali spoza ohrádky kozie rohe,ihneď zareagovali, zo slovami"wir haben in detschland auch ziege käse in schone pack,aber diese slowakish schmackt besser wie unsere ziege käse.možno si chcel len upresnť,že niektoré suroviny (mlieko,smotana z obchodu by sa na to nehodili,sčím s tebou plne súhlasím)že to musí obsahovať len prírodné suroviny bez chem.úprav
evanaaa
Uznávam, že taký tvaroh je iste výborný, ale aj z nášho mlieka, čerstvého. Koľko je vlastne tej kyslej smotany, deci? Buď v kg alebo všetko v l......
buchtabuchta
Podľa mňa stačí zájsť do Hainburgu a kúpiť si tam dve krabičky tvarohu, nemusíme behať po alpských lúkach so šochtárom a naháňať tie dobré rakúske kravky.
buchtabuchta
Podľa mňa stačí zájsť do Hainburgu a kúpiť si tam dve krabičky tvarohu, nemusíme behať po alpských lúkach so šochtárom a naháňať tie dobré rakúske kravky.
buchtabuchta
Podľa mňa stačí zájsť do Hainburgu a kúpiť si tam dve krabičky tvarohu, nemusíme behať po alpských lúkach so šochtárom a naháňať tie dobré rakúske kravky.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia