Akuri - parsi praženica

2010 - bez fotky2010, 3. júna 2015
Akuri - parsi praženica
Foto: 2010

Kazdy sme iny na cestach, dakdo si berie plne auto aby sa nemusel rozlucit s domacou stravou. Su taky ako ja co sa tesia aby Zobraziť celý popisKazdy sme iny na cestach, dakdo si berie plne auto aby sa nemusel rozlucit s domacou stravou. Su taky ako ja co sa tesia aby vyskusali vsetko ine. Aj tento recept na prazenicu ktoru robili nedavno na ranajky v hoteli. Takze akuri - parsi prazenica.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Vsetku zeleninu nakrajame na drobno

    Akuri - parsi praženica - obrázok 1
  2. 2

    Na troche oleja oprazime na drobno nakrajanu cibulu a cerstvy zazvor s trochou mletej kurkumi. Pridame na drobno nakrajanu paradajku a feferonky ( ja som dal 2 ) a chvilu podusime.

  3. 3

    Vajicka dobre rozmiesame s dvoma lyzicami mlieka. A vylejeme do zeleninovej zmesi. Ochutime sol, korenie. A spravime rychlo riedku prazenicu.Odstavime z plamena a vmiesame posekanu koriandrovu vnat a prizdobime cerstvymi zrelymi paradajkami.

Diskusia k receptu

malroxa
má ten názov niečo s pársiami z bombaja? inak mňam, mňam
kukulienka71
no na praženicu so zázvorom som teda zvedavá. Všímam si uloženie jedla na fotke, dobrý ťah s tým obĺžnikom, poradil syn?:-)
methi
Parsi kuchyna je jedna z naj. Pekne. Svagrinej susedka je parsi a vzdy nam nieco dobre urobi, ked sme v Mumbai. Naposledy nam urobila super bread upma na ten ich parsi styl, mnam.
1x jarca
afataga
zaujimava prazenica so zazvorom, myslis aj Frederic Bulsara taku ranajkoval? :-)
babav
Vyborne jedlo ,ale pre moju chut vynecham koriander:-).



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia