Ach tie prsia (fotorecept)
Autor receptu: cezar
Hádam si uvedomujeme, kde všade nás prsia stretávajú, či už morčacie, kačacie, kuracie... a
pri tom nás duševne obohacujú...
4 porcie |
15 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetko si pekne nakrájame a pripravíme
- Na oleji si orestujeme cibuľu,
- pridáme mäso a dobre opekáme.
- Keď je mäso zatiahnuté, pridáme na kocky pokrájanú Nivu, mrazenú brokolicu a miešame, až sa syr začne topiť. Potom zalejeme smotanou, pridáme cesnek a všetko spolu dobre prevaríme.
- Omáčka by nemala byť riedka. Niva a cibuľa urobí svoje. Dochucujeme opatrne, pretože syr je dosť slaný.
Podávame s cestovinou, hranolkami alebo s varenými zemiakmi s maslom.