Ach tie prsia (fotorecept)

Autor receptu: cezar

Hádam si uvedomujeme, kde všade nás prsia stretávajú, či už morčacie, kačacie, kuracie... a pri tom nás duševne obohacujú...

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetko si pekne nakrájame a pripravíme
  2. Na oleji si orestujeme cibuľu,
  3. pridáme mäso a dobre opekáme.
  4. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme na kocky pokrájanú Nivu, mrazenú brokolicu a miešame, až sa syr začne topiť. Potom zalejeme smotanou, pridáme cesnek a všetko spolu dobre prevaríme.
  5. Omáčka by nemala byť riedka. Niva a cibuľa urobí svoje. Dochucujeme opatrne, pretože syr je dosť slaný. Podávame s cestovinou, hranolkami alebo s varenými zemiakmi s maslom.