10-minutová cesnačka

angelina691Angelina691, recept pridal: 6. novembra 2012 18:57Ďalšie jeho recepty

Polievočku ma naučila robiť kamoška :)) je za 10 minut a je velmi chutná

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Bravčovou masťou si vymastím hrniec(ja mastím nádobu na polievku s ktorej rovno podávam) pretlačím cesnak pridám sol korenie papriku a rozotriem tiež po po stenách hrnca ktoré mám pred tým natreté mastou...Do kanvice dám zovrieť vodu a ked kanvica vypne vylejem do hrnca :)) polievka je hotová

2

poprípade kto má rád dá uvariť zemiaky a pridá ich tam tiež,ja vačšinou podávam s opečeným chlebíkom alebo nakrájaným rožkom na koliečka....



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tiginko, 6. novembra 2012 o 19:46
    wow, super "z núdze cnosť" :-)


  • rein, 6. novembra 2012 o 19:57
    Milujem ju:-)


  • 3sandra3, 6. novembra 2012 o 21:47
    zaujímavé a chytré


  • yogy1972, 8. novembra 2012 o 15:15
    Milujem cesnakovu ...Ja si ju robim vzdy ked varim k niecomu zemiaky neodolam ,zlejem si do taniera vodu zo zemiakov pridam cesnak oprazeny chlebik a nejdem sa dojest


  • ron, 15. novembra 2012 o 22:01
    Super rychle, chutne aj zdrave!


  • angelina691, 11. januára 2013 o 15:51
    :))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist