10-minutová cesnačka

angelina691Angelina691, recept pridal: 6. novembra 2012 18:57Ďalšie jeho recepty

Polievočku ma naučila robiť kamoška :)) je za 10 minut a je velmi chutná

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Bravčovou masťou si vymastím hrniec(ja mastím nádobu na polievku s ktorej rovno podávam) pretlačím cesnak pridám sol korenie papriku a rozotriem tiež po po stenách hrnca ktoré mám pred tým natreté mastou...Do kanvice dám zovrieť vodu a ked kanvica vypne vylejem do hrnca :)) polievka je hotová

2

poprípade kto má rád dá uvariť zemiaky a pridá ich tam tiež,ja vačšinou podávam s opečeným chlebíkom alebo nakrájaným rožkom na koliečka....



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tiginko, 6. novembra 2012 o 19:46
    wow, super "z núdze cnosť" :-)


  • rein, 6. novembra 2012 o 19:57
    Milujem ju:-)


  • 3sandra3, 6. novembra 2012 o 21:47
    zaujímavé a chytré


  • yogy1972, 8. novembra 2012 o 15:15
    Milujem cesnakovu ...Ja si ju robim vzdy ked varim k niecomu zemiaky neodolam ,zlejem si do taniera vodu zo zemiakov pridam cesnak oprazeny chlebik a nejdem sa dojest


  • ron, 15. novembra 2012 o 22:01
    Super rychle, chutne aj zdrave!


  • angelina691, 11. januára 2013 o 15:51
    :))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist