Lacný koláč

pipinka0858Pipinka0858, recept pridal: 7. októbra 2010 17:48Ďalšie jeho recepty

Chutny dobry kolacik ktory mozu pripravit aj 9 rocne deticky.

Suroviny

24
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu vymiešame a možeme dat aj susene ovocie ale mandarínkový kompot, upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 8. októbra 2010 o 06:41
    takéto koláčiky sú najlepšie...


  • dorisa, 8. októbra 2010 o 07:01
    Mňam, takéto jednoduché koláčiky su naozaj najlepšie.


  • zabiatko66, 8. októbra 2010 o 08:54
    Jéj to je super receptík, poznám ho tiež, ale nedávam do neho pudingový prášok, určite to vyskúšam takto. ďakujem


  • altyn, 8. októbra 2010 o 10:58
    @pipinka si naozaj šikulka! :-)))


  • mamina2, 8. októbra 2010 o 12:39
    robievam ho vzdy ked na dvore pocujem navstevu a nic nemame napecene...ozaj za 25 minut hotovy aj s pecenim...


  • pipinka0858, 8. októbra 2010 o 18:36
    Dakujem to je mo najednoduhsi kolac :D


  • dadmara0807, 8. októbra 2010 o 20:30
    takto sa má piecť :) KK


  • adriana153, 9. októbra 2010 o 19:57
    ten puding tam mam dat este v praskovej forme, alebo ho najprv spravit


  • danculka, 10. októbra 2010 o 19:26
    adrianka,áno puding sa tam dá ešte v prášku,poznám tento koláčik s ninimálnymi zmenami a použijem hocijaký kompót,je to podobné , ako bublanina,ale je to rýchle.


  • sherin, 13. októbra 2010 o 23:04
    ja mam rada rychle kolaciky, vyskusam a prikladam do KK :)


  • domasa, 4. júla 2011 o 19:14
    To ovocie sa tam len tak poukladá na vrch?


  • michaela1987, 24. februára 2014 o 17:06
    A ide sa piect,,,milujem taketo rychle nenarocne kolace :)


  • michaela1987, 24. februára 2014 o 18:13
    Ja som do toho namiesto ovocia dala kokos a mnamky :)


  • trubi, 19. júna 2014 o 18:54
    ja práve pečiem s kokosovým pudingom, chcem ho natrieť nutelou a posypať kokosom



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist