Lacný koláč

pipinka0858Pipinka0858, recept pridal: 7. októbra 2010 17:48Ďalšie jeho recepty

Chutny dobry kolacik ktory mozu pripravit aj 9 rocne deticky.

Suroviny

24
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetko spolu vymiešame a možeme dat aj susene ovocie ale mandarínkový kompot, upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • braxi, 8. októbra 2010 o 06:41
    takéto koláčiky sú najlepšie...


  • dorisa, 8. októbra 2010 o 07:01
    Mňam, takéto jednoduché koláčiky su naozaj najlepšie.


  • zabiatko66, 8. októbra 2010 o 08:54
    Jéj to je super receptík, poznám ho tiež, ale nedávam do neho pudingový prášok, určite to vyskúšam takto. ďakujem


  • altyn, 8. októbra 2010 o 10:58
    @pipinka si naozaj šikulka! :-)))


  • mamina2, 8. októbra 2010 o 12:39
    robievam ho vzdy ked na dvore pocujem navstevu a nic nemame napecene...ozaj za 25 minut hotovy aj s pecenim...


  • pipinka0858, 8. októbra 2010 o 18:36
    Dakujem to je mo najednoduhsi kolac :D


  • dadmara0807, 8. októbra 2010 o 20:30
    takto sa má piecť :) KK


  • adriana153, 9. októbra 2010 o 19:57
    ten puding tam mam dat este v praskovej forme, alebo ho najprv spravit


  • danculka, 10. októbra 2010 o 19:26
    adrianka,áno puding sa tam dá ešte v prášku,poznám tento koláčik s ninimálnymi zmenami a použijem hocijaký kompót,je to podobné , ako bublanina,ale je to rýchle.


  • sherin, 13. októbra 2010 o 23:04
    ja mam rada rychle kolaciky, vyskusam a prikladam do KK :)


  • domasa, 4. júla 2011 o 19:14
    To ovocie sa tam len tak poukladá na vrch?


  • michaela1987, 24. februára 2014 o 17:06
    A ide sa piect,,,milujem taketo rychle nenarocne kolace :)


  • michaela1987, 24. februára 2014 o 18:13
    Ja som do toho namiesto ovocia dala kokos a mnamky :)


  • trubi, 19. júna 2014 o 18:54
    ja práve pečiem s kokosovým pudingom, chcem ho natrieť nutelou a posypať kokosom



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist