Súťaž:
Zasúťažte si s nami v jesennej súťaži o najlepší nápad

Redakcia Varecha.sk, 10. septembra 2017     8 minút čítania

Jeseň prináša množstvo nových farieb, vôní, chutí. A istotne aj nápadov, s ktorými si spríjemňujeme naše bývanie, prácu v záhrade a v dome. Doplňte našu zbierku tipov a trikov na stránke Nápady.Pravda.sk a vyhrajte pekné ceny.

V septembri súťažíme o pútavé praktické knihy, v ktorých sa zoznámite s remeselníkmi i s ich vidieckym životom v minulosti a inšpirácie na aranžovanie kvetov na rôzne príležitosti.



O súťaži


Pridajte nápad do kuchyne, záhrady, bytu, obývačky alebo do akejkoľvek inej rubriky na stránke Nápady.Pravda.sk s aspoň jednou fotografiou a vyhrajte. O víťazovi rozhodnú registrovaní používatelia stránok Varecha.sk a Nápady.Pravda.sk tým, že zahlasujú za príslušný nápad hviezdičkou.

Každý užívateľ môže dať každému nápadu od jednej po maximálne 5 hviezdičiek, jeden používateľ môže hlasovať za všetky nápady, ktoré sa mu viac či menej páčia a rozhodnúť sa, koľko hviezdičiek autorovi udelí. Pri vyhodnocovaní sa spočítajú všetky hviezdičky získané počas trvania súťaže.


Pod každým návodom nájdete hviezdičky, ktorým môžete zhodnotiť kvalitu návodu či fotopostupu.
Do súťaže budú zaradené všetky nápady, návody či fotopostupy pridané používateľmi na stránku Nápady.Pravda.sk počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Súťaž prebieha počas celého mesiaca september 2017.

O čo hráte v septembri?



Víťaz septembrovej súťaže o najlepší nápad, návod či fotopostup získava knihy Zabudnuté remeslá a Kúzlo kvetín.



Zapojte sa aj do našej súťaže na Varecha.sk o najlepšie a najobľúbenejšie recepty v septembri v týchto kategóriách: Múčne jedlá (sladké i slané) a Ostatné jedlá (mäsové, zeleninové, ovocné, ...).

Začnite školský rok úspešne a vyhrajte súťaž o TOP recept


Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína 1. deň kalendárneho mesiaca o 0:00 hodine a končí prvým dňom nasledujúceho kalendárneho mesiaca o 12:00 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Cenu vyhráva jeden nápad, návod či fotopostup, ktorý bol na stránke Napady.pravda.sk uverejnený ako nový počas trvania súťaže. Súťaž vyhráva autor toho nápadu, ktorý počas trvania súťaže získal najväčší počet hviezdičiek. Vyhodnotenie počtu hviezdičiek prebehne v prvý deň po ukončení súťaže.
  • Počet súťažných príspevkov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Meno výhercu a ocenený nápad zverejníme na Varecha.sk po ukončení súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na e-mailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist