Súťaž:
Vyhraj nôž Zwilling a kanvicu BRITA!

redakcia, 25. októbra 2012     8 minút čítania

Pridaj fotorecept, a si v hre o nôž Zwilling a kanvicu BRITA!

Výhercovia výrobkov od spoločnosti Potten & Pannen – Staněk:

1 x Nôž Santoku z kolekcie Four Star II., Zwilling J.A. Henckels získal recept:

Hubový wellington od používateľa alexdidi

1 x balíček BRITA v hodnote 80 € - Marella Cool (farba podľa vlastného výberu), 4-balenie filtrov MAXTRA, 6 pohárov s logom BRITA (vyrobené špeciálne pre reláciu MasterChef, limitovaná edícia) získal recept:

Ryba pod zemiakovou krustou od používateľa evusik

Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailovú adresu zadanú pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do stredy 31. októbra 2012 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk.
Z pridaných receptov vyberieme dva, ktorých autori získajú nôž Zwilling a kanvicu BRITA .

Hráte o :

1 x Nôž Santoku z kolekcie Four Star II., Zwilling J.A. Henckels v hodnote 117,80 €
a
1 x balíček BRITA v hodnote 80 € - Marella Cool (farba podľa vlastného výberu), 4-balenie filtrov MAXTRA, 6 pohárov s logom BRITA (vyrobené špeciálne pre reláciu MasterChef, limitovaná edícia)


Nezabudnite preto, keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s fotoaparátom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac fotoreceptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru. Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“.

Každý takto označený recept bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená, že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o slovenskú kuchyňu atď.).




MasterChef varí s Britou a Zwillingom

Viac ako 30 krajín sveta, 200 miliónov nadšených divákov a rekordy sledovanosti sú hlavnými znakmi najväčšej kuchárskej šou MasterChef, ktorá v roku 2012 prvýkrát vstúpila na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojujú o titul MasterChef.

Keďže najlepší kuchári používajú na svoju prácu len tie najkvalitnejšie produkty, v šou sa krája výhradne špičkovými nožmi nemeckej značky Zwilling – dosky z bambusu tejto solingenskej firmy ešte zvýrazňujú skvelý pocit z krájania. A aby suroviny nestratili vplyvom vodného kameňa a iných nečistôt svoju farbu a chuť, používajú súťažiaci, podobne ako viacerí svetoví kuchári, na varenie vodu filtrovanú v kanviciach BRITA. Krásna Daniela Peštová a prísni porotcovia Jiří Štift, Radek Šubrt a Martin Korbelič sú svedkami, ako sa z amatérov aj vďaka Brite a Zwillingu stávajú profesionáli.

Jeseň 2012 má pre spoločnosť Potten & Pannen – Staněk okrem podieľania sa na programe MasterChef aj iný význam. Prvýkrát vo svojej 20-ročnej histórii otvorila predajňu mimo Českej republiky, v novom bratislavskom obchodnom centre Central. Slávnostné otvorenie a pokrstenie obchodu s názvom Concept Store sa uskutoční už tento štvrtok za prítomností viacerých známych tvárí i najlepších slovenských šéfkuchárov.


Bližšie informácie nájdete na www.pottenpannen.sk a na www.vasekuchyne.sk Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 25. októbra 2012 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 31. októbra 2012 o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky a spĺňajú určenú podmienku súťaže.. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je dôležitým kritériom pri hodnotení receptu. V prípade, že sa porota na výhercoch nezhodne, rozhodne sa o výhre pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.



  •  



    TOPlist