Súťaž:
Vyhraj kanvicu Catler!

Varecha.sk, 19. augusta 2011     4 minúty čítania

Odpovedz správne na otázku a vyhraj kanvicu Catler!

Stačí do 25.8.2011 správne odpovedať na uvedenú otázku a si v hre o kanvicu KE 4010 v hodnote 74,99 € .

Súťažná otázka: Aké sitko používa automatická kanvica na výrobu čaju TM 8010?

Správnu odpoveď spolu s vašim nickom na Varecha.sk posielajte do 25. augusta 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk. Zo správnych odpovedí vyberieme jednu, ktorej autor získa kanvicu Catler KE 4010, vyhodnotenie nájdete v komentároch pod súťažou.

Hráte o 1 x kanvicu Catler KE 4010






Kanvica Catler KE 4010 - Rýchlovarná kanvica

Ak hľadáte niečo viac, než len kanvicu na varenie vody, je Catler KE 4010 tým pravým riešením. Vďaka štýlovému dizajnu a novým technologickým funkciám sa hodí ako pre chvíle pohody, tak i pre plne vyťažený životný štýl.

Výkon a kapacita
Rýchlovarná kanvica KE 4010, s objemom 1,7 l so zakrytým vykurovacím telesom s výkonom 2200 W, si rýchlo poradí s ohrevom väčšieho množstva vody.

Praktické funkcie
Bezpečnostný mechanizmus tlmeného otvárania veka po stlačení tlačidla sám otvorí veko kanvice pre rýchlejšie a ľahšie plnenie. Osvetlenie vodoznaku a tlačidla zapnutie / vypnutie, signalizácia varu vody a automatické vypnutie vám spríjemnia prípravu obľúbeného teplého nápoja. Odporúčaná cena: 74,99 € .



Bližšie informácie nájdete na www.catler.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v piatok 19. augusta v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 25. augusta o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Redakcia zverejní meno víťaza na stránkach portálu Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    sandratamer
    Odpovede posielajte na hore uvedenú adresu, vaše odpovede v komentároch sú neplatné.




     



    TOPlist