Súťaž:
Vyhraj kanvicu Catler!

Varecha.sk, 4. augusta 2011     4 minúty čítania

Vyhraj kanvicu Catler! [AKTUALIZOVANÉ 11.08.2011 o výhercov súťaže]

Kanvicu Catler získava:

Darina Bednarovova, Bratislava

Srdečne blahoželáme!


Stačí do 11.8.2011 správne odpovedať na uvedenú otázku a si v hre o kanvicu KE 8010 v hodnote 116,99 € + kolekciu čajov Dilmah v hodnote 9,99 €.

Súťažná otázka: Koľko druhov kanvíc Catler má nastavenie teplôt podľa druhu nápoja?

Správnu odpoveď spolu so vaším nickom na Varecha.sk posielajte do 11. augusta 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk. Zo správnych odpovedí vyberieme jednu, ktorej autor získa kanvicu Catler.

Hráte o 1 x kanvicu Catler






Kanvica Catler KE 8010 - Rýchlovarná kanvica s nastavením teploty

Nastaviteľná teplota vody
Stále väčší záujem o kvalitné čaje vedie k neustálemu rozširovaniu ponuky zelených, bielych, oolong, čiernych, bylinkových a ovocných čajov. Teplota vody je jedným z najdôležitejších faktorov, ktorý ovplyvňuje výslednú chuť a kvalitu pripraveného nápoja, a preto sme pre vás vytvorili novú rýchlovarnú kanvicu s nastavením teploty, aby ste mohli spoznať ozajstnú chuť svojho obľúbeného čaju alebo kávy.

Funkcia pre udržanie nastavenej teploty
Rýchlovarná kanvica KE 8010 je vybavená praktickou funkciou KEEP WARM pre udržanie nastavenej teploty vody. Správna príprava vybraných druhov čaju vyžaduje dosiahnutie bodu varu a ochladenie vody na požadovanú teplotu v závislosti na pripravovanom čaji. Kanvica Catler KE 8010 umožňuje prípravu čaju i týmto spôsobom. Po dosiahnutí bodu varu zvolíte požadovanú teplotu a stlačíte tlačidlá KEEP WARM a START. Voda v kanvici bude chladnúť na nastavenú teplotu a pri tejto teplote bude udržiavaná po dobu 20 min.

Zvuková signalizácia
Zvuková signalizácia vás upozorní, že voda dosiahla nastavenú teplotu.

Štýlový dizajn a jednoduché ovládanie
KE 8010 sa vyznačuje jednoduchým elegantným dizajnom a výberom prvotriednych materiálov. Otočná základňa z nerezovej ocele s podsvietenými ovládacími tlačidlami zaisťuje užívateľsky príjemnú obsluhu. Odporúčaná cena: 116,99 € .

Bližšie informácie nájdete na www.catler.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 4. augusta v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 11. augusta o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Redakcia zverejní meno víťaza na stránkach portálu Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    používateľ nemá avatar
    hg
    hg
    Iba jeden druh kanvic Catler má nastavenie teploty podľ duhu nápoja.
    valery24
    Iba jeden druh kanvic Catler má nastavenie teploty podľ duhu nápoja.
    mata22
    Iba jeden druh a to kanvica Castler KE 8010
    ixtra
    poľa mňa sú to KE 8010 Nastavenie 5 rôznych teplôt - 80 ˚ C, 85 ˚ C, 90 ˚ C, 95 ˚ C a 100 ˚ C pre prípravu rôznych druhov čajov a kávy a TM 8010 Nastavenie 5 rôznych teplôt - 80 ˚ C, 85 ˚ C, 90 ˚ C, 95 ˚ C a 100 ˚ C pre prípravu rôznych druhov čajov a kávy
    používateľ nemá avatar
    hg
    hg
    Iba jeden druh a to kanvica Castler KE 8010
    tapuska
    mozete byt tak mimo a nepochopit ze to mate do mailu isat ? :D




     



    TOPlist