Súťaž:
Vyhraj balíček od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL!

Varecha.sk, 24. novembra 2011     5 minút čítania

Pošli fotku a si v hre o balíčky od Podravky! (AKTUALIZOVANÉ 1.12.2011 o výhercu súťaže)

Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala týchto piatich výhercov balíčkov:

1. Libuša Vartoníková, Poprad
2. Martina Balušíková, Rajec
3. Lydia Florišová, Prievidza
4. Vlasta Mäsiarová, Žiar nad Hronom
5. Alexandra Čalavová, Bojnice





Stačí sa do štvrtka 1. decembra 2011 zaregistrovať na portáli Varecha.sk a poslať fotku spolu so svojím nickom na portáli Varecha.sk, na adresu zkroslakova@perex.sk . Na fotke musí byť zobrazený obal novinky od Podravky – niektorý z pudingov značky Dolcela. Sladkej fantázii sa medze nekladú – odfotografovať môžete chutný recept pripravený z pudingu Dolcela, alebo sa môžete odfotiť pri zaujímavej činnosti, či na netradičnom mieste.

Vyhráva až 5 výhercov, ktorí získajú zaujímavý balíček plný chutných produktov od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL.


Hráte o 5 balíčkov produktov od Podravky!




Chuť pravej vanilky

Vanilka je po šafrane druhým najdrahším korením sveta. Je to vďaka náročnej práci, ktorá musí byť pri jej spracovávaní vynakladaná. Celý proces, od pestovania, obrábania, opeľovania a zbierania vanilky, totiž prebieha len ručne bez použitia akýchkoľvek strojov.

Najcennejšou súčasťou vanilkového struku je dreň, ktorá sa nachádza vo vnútri. Tá je tvorená maličkými tmavými zrniečkami, ktoré sa využívajú ako prísada do sladkých jedál. Podľa týchto čiernych zrniečok rozoznáte, ktorý produkt (napríklad puding, zmrzlina, či zákusok) obsahuje pravý vanilkový struk a ktorý má len „náhradu“ v podobe vanilkovej esencie.

Typické tmavé zrniečka pravej vanilky nájdete aj v novinke – prémiovom pudingu Bourbon Vanilka značky Dolcela od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL. Pripravte si puding a ponorte sa do sladkého sveta fantázie! Nechajte sa viesť a inšpirovať opojnou vanilkovou vôňou a neodolateľnou chuťou lahodného krémového pudingu. Zastavte sa na chvíľu a vychutnajte si pudingový zážitok. S každým sústom sa prenesiete do ďalekých exotických krajín, kde sa rodia pravé vanilkové struky. Vanilkový sen môžete snívať aj pri varení – puding sa dá použiť aj pri príprave chutných zákuskov. Ich recepty nájdete na www.podravka.sk.

Bližšie informácie nájdete na www.podravka.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 24. novembra 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 1. decembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) .
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce fotografie z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných fotografií od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    dorisa
    Ďakujem, veľmi sa teším, pudingy, aj ostatné produkty sú užasné:) Blahoželám všetkým výhercom.




     



    TOPlist