Súťaž:
Vyhraj balíček od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL!

Varecha.sk, 9. novembra 2011     6 minút čítania

Pošli fotku a si v hre o balíčky od Podravky!

Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala týchto piatich výhercov balíčkov:

1 Lenka Kozempelová, Poprad
2. Andrea Sopková, Spišsky Štvrtok
3. Maria Lackovičová, Piešťany
4 Monika Pitonaková, Batizovce
5. Erika Fedorova, Prešov





Stačí sa do stredy 16. novembra 2011 zaregistrovať na portáli Varecha.sk a poslať fotku spolu so svojím nickom na portáli Varecha.sk, na adresu zkroslakova@perex.sk . Na fotke musí byť zobrazený obal novinky od Podravky – niektorý z pudingov značky Dolcela. Sladkej fantázii sa medze nekladú – odfotografovať môžete chutný recept pripravený z pudingu Dolcela, alebo sa môžete odfotiť pri zaujímavej činnosti, či na netradičnom mieste.

Vyhráva až 5 výhercov, ktorí získajú zaujímavý balíček plný chutných produktov od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL.


Hráte o 5 balíčkov produktov od Podravky!




Značka Dolcela - novinka na trhu

Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL je na slovenskom trhu roky známa ako expert na ochucovadlá. Tie hravo spoznáte podľa modrého obalu s obrázkom kuchárika. Ochucovadlo je vyrobené zo sušenej zeleniny a špecifických korenín. Môžete si ním dochutiť zeleninové, mäsové jedlá, ale aj polievky, cestoviny, či ryby. Stačí pridať pár lyžíc do jedla pár minút pred dovarením a pripravované pokrmy získajú lahodnú chuť a zmyselnú vôňu. Okrem klasického ochucovadla môžete siahnuť aj po Podravke Natur, ochucovadle, ktoré je bez pridaného glutamánu a ďalších aditív.



Okrem ochucovadla spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL ponúka aj ďalšie druhy produktov – krájané paradajky, kečupy, rybie konzervy, cestoviny, či ryžu a rôzne strukoviny značky Lagris. Teraz však prichádza na Slovensko absolútna novinka – pudingy značky Dolcela, ktoré si vďaka svojej kvalite nájdu fanúšikov bez rozdielu veku a pohlavia.

Lahodné príchute, opojná vôňa a krémová konzistencia – to sú typické vlastnosti všetkých pudingov značky Dolcela. Môžete si vybrať z klasickej rady, prémiovej rady alebo obľúbený známy taliansky dezert Panna Cotta. Klasická rada vám ponúka pudingy s príchuťou čokoláda, kakao, vanilka a jahoda. Alebo si môžete uvariť Dolcelu MAXI – výhodné balenie, pri ktorom z 1 vrecúška pripravíte puding až z 1 litra mlieka. Máte na výber vanilkový alebo čokoládový. V prémiovej rade si pochutnáte na jedinečnej nugátovej príchuti, čokoládovej alebo vanilkovej, ktorá v sebe skrýva pravý vanilkový struk - spoznáte ho podľa drobných tmavých zrniečok.

Záleží len od vašej momentálnej nálady a príležitosti, ktorý puding si pripravíte. Jednoducho a rýchlo vyčaríte lahodný dezert, po ktorom si všetci oblížu prsty (alebo lyžičky :-)). Puding si môžete ozdobiť podľa vlastnej fantázie – čerstvým alebo zaváraným ovocím, piškótami, či čokoládovými hoblinkami. Pudingy značky Dolcela sa dajú použiť aj na prípravu zaujímavých, chutných a netradičných zákuskov. Rôzne recepty nájdete na www.podravka.sk. Ak takýto zákusok ponúknete svojim hosťom, tak k vám budú chcieť chodiť na návštevu stále.

Bližšie informácie nájdete na www.podravka.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v stredu 9. novembra 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 16. novembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) .
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce fotografie z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných fotografií od jedného autora nie je obmedzený.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    ancicka
    Takýto puding som ešte v obchodoch nevidela.Kde ho dostať kúpiť?




     



    TOPlist