Súťaž:
Vyhraj 8x Rímsky hrniec Vitos pre zdravé varenie bez tuku!

Varecha.sk, 20. októbra 2011     6 minút čítania

Odpovedz správne na otázku a vyhraj jeden z rímskych hrncov Vitos! [AKTUALIZOVANÉ 27.10.2011 o výhercov súťaže]

Rímsky hrniec Vitos v hodnote 14,30 €/ks získavajú:

Lucia Benetinová Andrejková, Bratislava
Ľubica Šťastná, Trenčín
Jana Samsonová, Považská Bystrica
Mgr. Katarína Páleníková, Sklabiná
Ing. Juliana Šurkovská, Komárov
Marek Weinštuk, Stupava
Zuzana Kvaššayová, Považská Bystrica
Alexandra Čalavová, Bojnice


Správna odpoveď : 8 rôznych kusov rímskych hrncov.

Srdečne blahoželáme! Výhercov budeme kontaktovať na adresách uvedených v mailoch.


Pre Varecháčov, ktorí nemali šťastie v súťaži, spoločnosť Alie, s.r.o. pripravila nasledovnú ponuku:

Do 11.11.2011 môže každý z Vás využiť zľavu 10 % na nákup všetkých tovarov (zľava sa nevzťahuje na poštovné) zo stránky
www.rimskyhrniec.sk .

Stačí pri objednávke zapísať kód „varecha“ do kolónky „kupón“, a kliknúť na aplikovať kupón a zľava vám bude odrátaná.









Stačí do 27. októbra 2011 správne odpovedať na uvedenú otázku, zaregistrovať sa na portáli Varecha.sk a si v hre o 8 x rímsky hrniec Vitos
v hodnote 14,30 €/ks.

Súťažná otázka: Koľko rôznych druhov rímskych hrncov je v ponuke na stránke www.rimskyhrniec.sk ?

Správnu odpoveď spolu s vašim nickom posielajte na Varecha.sk do 27. októbra 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk . Zo správnych odpovedí vyberieme osem súťažiacich, ktorí vyhrávajú jeden z rímskych hrncov Vitos.

Hráte o : 8 x Rímsky hrniec Vitos (31x21x13cm).





Rímsky hrniec Vitos – zdravé varenie bez tuku

Nastáva storočie pary, čo na celom svete vítajú lekári, dietológovia a vôbec odborníci na zdravú výživu. Hlavnou výhodou varenia na pare je zachovanie veľkej časti vitamínov, minerálov a aj prirodzenej chuti jedla.

Na trhu je veľké množstvo typov parných hrncov v rôznych cenách. Najlacnejšou alternatívou sú rímske hrnce, ktoré po 2000 rokoch prežívajú v súčasnom modernom životnom štýle svoju renesanciu. Vyvolala ju prirodzená potreba človeka zdravo sa stravovať. Výhodou oproti drahým parným hrncom je aj ich jednoduché čistenie, rímske hrnce netreba ani odvápňovať.

Rímsky hrniec treba len pred každým použitím dôkladne namočiť. Póry keramiky nasiaknu vodu, ktorá sa pri zohrievaní postupne mení na paru. Na povrchu mäsa sa takto vytvorí chrumkavá vrstva bez vyschnutia. Jedlo je chutné, lahodné a výživné. Pri varení v pare sa zachováva najviac vitamínov a minerálov nakoľko sa zelenina nedostane do styku s kyslíkom ani železom a aj varná teplota je optimálna. Taktiež sa netvoria ani karcinogénne látky ako pri pečení a vyprážaní.

Výnimočnosť rímskeho pekáča spočíva nie len v tom, že sa jedlo varí zdravo bez pridania tuku, ale aj vo veľmi jednoduchom spôsobe prípravy, nakoľko po vložení misy do rúry ju už nemusíte kontrolovať, podlievať.

Doprajte si ručne vyrobené rímske hrnce Vitos, z kvalitných prírodných surovín, ktoré sú dostupné za výhodné ceny na stránke www.rimskyhrniec.sk .

Bližšie informácie nájdete na www.rimskyhrniec.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 20. októbra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 27. októbra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Redakcia zverejní mená víťazov na stránkach portálu Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho vyžrebovaného súťažiaceho v poradí.
  • Diskusia k článku

    evusik
    @jerica dúfam, že si nenarátala iný počet :-)))
    aj keď neviem či sa na nás redakcia hnevá keď vypisuje takéto súťaže, to je totiž taká výhra za nič, skrátka náhoda.... mne sa oveľa viac páči ocenenie konkrétneho receptu peknou výhrou, veď je to portál o varení.... toto je moc pekná cena a taká výhra viacej poteší keď je za vlastnú tvorbu, či?
    jerica
    @evusik , ja som nerátala ale som si pozrela ich stránku čo si pridala linku to mi došlo úsmevné, to nie je momentálne o recepte , ale aby sa čo najviac ľudí pozrelo na ich stránku , veď inzerent potrebuje svoje výrobky so zaujímavou ponukou vždy zaujať,to že ty si pozrieš ich stránku aj to je výhra pre tých inzerentov , tak istom pozrú si to aj iný , a tých je určite nie málo,veď si pozri aké kupóny sú v denníkoch aby sa čo najviac predávalo,ale to asi Tebe nemusím hovoriť. No určite by nebolo od veci že by sa patrilo aj za recept , ale pre mňa je dôležitá výhra keď si niekto spraví podľa môjho receptu obed či večeru,koláč či chlebík a napíše ako je spokojný-á , len toho času keby bolo viac , pre mňa je pridávanie receptu vždy nočná mora , mám PC "zdechlinu" tak si rozmyslím či tráviť čas pri PC a tešiť sa že niekto vidí môj recept alebo radšej ísť pre mňa do záhrady porobiť alebo len tak na prechádzku.Na ten ináč využitý čas by bolo toho viac,len to by sa sem nezmestilo.
    evusik
    @jerica to mi je jasné, že je to o reklame :-)
    a s tými výhrami máš samozrejme pravdu, väčšina z nás sem nechodí kôli výhram ale kôli receptom, ľuďom a atmosfére...
    ja som len chcela povedať, že spôsob rozdeľovania výhier mi prišiel taký zmyslupnejší keď to bolo za pridaný recept, toť vsjo :-)
    bozulka
    Reklama sem ,reklama tam,hlavne že je to výborná nádoba na varenie-pečenie.Ja som ho používala viac než 20 rokov než ma o pekáč veľký pripravila nevesta.Bola som s ním veľmi spokojná,mäso som robievala hneď aj s prílohou a bolo to mňamkové a zdravé...Len treba dodržiavať návod na prípravu.
    andys
    No ale vďaka tejto súťaži už viem, čo kúpim svokre pod stromček :) Nevedela som, že existuje rímsky hrniec na kapustnicu :)
    braxi
    ja takýto hrniec potrebujem...ten veľký na kapustnicu :o))))
    molon
    mám otázočku, ten hrniec na kapustnicu dám normálne na plyn a varím??? /samozrejme ho pred tým namočím/, alebo na platničku a "idesanato"???
    elekra
    Mne sa páči ten na guláš! A môj rímsky hrniec zostal zabudnutý v spodnej poličke. Musím ho začať používať.
    bozulka
    @elektra , škoda ho nechať v spodnej zásuvke treba premiestniť na "oči".Krásne sa v ňom pečie aj chlebík,keď som nemala pekárničku.
    mojack
    Hodil by sa aspoň ten malý na kapustnicu. Tu veľmi mame radi...
    kuchticka
    pokial vidim tak je 8 hrncov. Len by ma zaujimal povod ich nazvu - ze stari Rimania v takom hrnci variavali?
    renka157
    Ahojte je ich osem a je to vraj super chutny pokrm čo sa v ňom uvari.....mňam
    hortenzia51
    Rímskych hrncov je 8 ostatné sú nadoby..
    aj mne by sa taký hrniec zišiel alebo aspoň na pečenie hydiny---
    remcula
    Nerozumím, kam to vlastně poslat tu odpověď. na Varechu, nebo na Email..zkroslakova@perex.sk. ?? jenže zde se mi ukáže, že adresa je špatná.
    evusik
    @remcula tú adresu musíš prekopírovať do svojej mailovej schránky a tak poslať, odtiaľto sa to nedá
    majoma
    Správna odpoveď - 8 Rímskych hrncov. Túžim po jednom z nich.
    sandratamer
    Všetci, ktorí pridávate odpovede sem do komentárov: ešte raz si prečítajte celé znenie súťaže, kde je aj napísané, kam treba odpoveď poslať. Všetky odpovede z komentárov sú neplatné.
    remcula
    @sandratamer , rozumím, ale ať dělám, co dělám, odpověď z meilu, který zde uvádíte se mi vrací zpět. Samozřejmě to posílám ze své emailové adresy.
    elekra
    Výhercom srdečne blahoželám a prajem spústu chutných jedál v nich uvarených!
    Ja si kúpim ten na guláš, urobím radosť môjmu manželovi.




     



    TOPlist