Varecha 7/2016:
Slovenské poklady - mäso

Pravda, 13. februára 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 19. februára v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na najlepšie mäsové recepty zo slovenských regiónov. Pripravil ich aj Ľubomír Matejka, šéfkuchár hotela Aquatermal v Dolnej Strehovej. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Slovenské poklady - mäso
v Pravde v piatok 19. 2. 2016

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Kačacie prsia s kapustovými pirohmi
- Rezeň v cviklovom cestíčku
- Panenku so zemiakovo-bryndzovou štrúdľou
- Králika so žemľovo-gaštanovou knedľou
- Baranie stehno s kalerábovým ragú
- Jelenie ragú na červenom víne
- Perkelt z diviaka s tymianovými haluškami
- Zubáča s tvarohovými rezancami
- Údeného pstruha so zeleninovou bublaninou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist