Varecha 39/2017:
Slávnostné stolovanie

Redakcia Varecha.sk, 24. septembra 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 29. septembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na vynikajúce jedlá na výnimočné príležitosti. Pripravil ich aj Martin Korbelič, executive chef hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Slávnostné stolovanie
v Pravde v piatok 29. 9. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Čokoládovú guľu s horúcim kokosovým krémom
- Jemne zaúdené kačacie prsia s jablkovým pyré
- Grilovaného zubáča so zeleninou
- Panenku s krupotom a hríbovou omáčkou
- Jelení chrbát s paštrnákovým pyré
- Kurací šalát s horčicovo-medovým dipom
- Tvarohové knedličky s višňami
- Hruškovo-orechovú štrúdľu v pudingovom kréme
- Pirohy s dubákovou plnkou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist