Varecha 37/2016:
Plný tanier cestovín

Pravda, 11. septembra 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 16. septembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na cestovinové dobroty. Pripravili ich aj Zoltán Bako, šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrovej. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Plný tanier cestovín
v Pravde v piatok 16. 9. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Rigatoni tortu s bolonskou plnkou
- Macaroni suflé so šafranovou penou
- Orechiette s chorizom a rajčinami
- Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
- Ravioli s krvavničkovou plnkou
- Pappardelle s kačacinou a brusnicovou omáčkou
- Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
- Zapekané cannelloni so špenátom
- Jablkové taštičky so škoricovou zmrzlinou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist