Varecha 31/2016:
Prešporská kuchyňa

Pravda, 31. júla 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 5. augusta v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na dobroty zo starej Bratislavy. Pripravil ich aj Peter Petráš, executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Prešporská kuchyňa
v Pravde v piatok 5. 8. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Dukátové buchtičky s malokarpatským šodó
- Štrúdle „almaréteš“
- Prešporský šniceľ
- Dusené žabie stehienka
- Zubáča s orechovo-mandľovou plnkou
- Morčací hrvoľ s gaštanmi
- Hubový „prát“ s kačacími pečienkami
- Špikový predkrm s „topeničkami“
- Prešporský paprikáš s maslovými haluškami
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist