Varecha 27/2016:
Ohnivá kuchyňa

Pravda, 3. júla 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 8. júla v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte ďalších 40 receptov na ohnivé jedlá uvarené na otvorenom ohni. Pripravil ich aj Peter Pikovský, šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Ohnivá kuchyňa
v Pravde v piatok 8. 7. 2016

V tejto Vareche nájdete napríklad:

- Šalát z pečených paprík a zo syra
- Diablove dukáty s bryndzou
- Filet zo sumca s čili salsou
- Kukuričný krém s ostrou kuracinkou
- Pikantné medové stehienka na polente
- Rebierka s fazuľovou omáčkou a jalapeňos
- Flambované kačacie prsia s kapustovým pyré
- Tatranské „vulkano“
- Horiace korenené jahody so zmrzlinou
- Kuracie satay s pálivým dipom
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist