Varecha 21/2016:
Bryndzový špeciál

Pravda, 22. mája 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na výborné bryndzové špeciality. Pripravil ich aj Michal Bobovčák, šéfkuchár reštaurácie El Restaurant v Bardejove. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Bryndzový špeciál
v Pravde v piatok 27. 5. 2016

V tejto Vareche nájdete napríklad:

- Cviklové carpaccio s bryndzovou penou
- Sendvič Monte Christo so šípkovou omáčkou
- Bryndzovo-špargľový quiche so šalátom
- Bryndzou plnenú tekvicu so srnčím chrbtom
- Líčka na fenikli s bryndzovými gnocchi
- Hamburger so zapečenou bryndzou
- Bryndzové suflé v špenátovo-paradajkovom šaláte
- Hríbové pirohy s bryndzou a oškvarkami
- Bryndzové krokety na hruškovom pyré
- Bryndzovo-avokádový tartar na lososovi
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist