Varecha 18/2016:
Pečieme jarné koláčiky

Pravda, 30. apríla 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 6. mája v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na skvelé zákusky, koláče a dezerty s čerstvým ovocím. Pripravil ich aj Ádám Soós, šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Pečieme jarné koláčiky
v Pravde v piatok 6. 5. 2016

V tejto Vareche nájdete napríklad:

- Ovocné košíčky
- Jahodovo-rebarborovú mriežkovanú tortu
- Jogurtový pohár s ovocím
- Toskánsky koláč
- Dezert z mliečnej ryže
- Snehovú „Pavlovovú“ s rebarborou
- Jahodovú oblátku s marhuľovým želé
- Pistáciové kupolky v ružovej poleve
- Krémové jahodové kocky
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist