Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov

Inzercia, 28. júla 2014     4 minúty čítania

- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.



Ešte pred nedávnom sa mohlo zdať, že v mužskom svete nie je miesto pre city. Ideálny chlap bol jednoducho ten, ktorého len tak niečo nerozhádže, neplače a rozdáva okolo seba tvrdé rany. Veľa žien tento ideál obdivovalo.

Časy sa však menia a ideál nekompromisného hrdinu sa vyčerpal. Aj keď výchova väčšiny mužov prebiehala v duchu hesiel „Chlapi neplačú.“ a „Nebuď bábovka, takto ťa žiadna nebude chcieť!“, najnovšie prieskumy ukazujú, že ideálom dnešných žien sa stávajú muži, ktorí dokážu prejaviť city.



„Ženy napríklad ocenia, keď si s nimi muž pozrie romantickú komédiu. Žiadaní sú chlapi, ktorí vedia variť či piecť, dobre znášajú domácich maznáčikov a nemajú problém vyznať lásku. A nevadí im nakupovanie v butiku,“ dodáva so smiechom Eva Náročná, výskumníčka z Ústavu pre medziľudské porozumenie.

Menia se nielen preferencie žien, ale aj samotní muži. Žehlia, varia, zalievajú kvety a miesto tradičných fitness centier navštevujú kurzy jógy. A čo stojí za tou zázračnou premenou?

„Raz po tréningu som ochutnal mäkučké Softíky Milka Cake & Choc a Milka ChocoTwist,“ začína svoj príbeh bývalý vyznávač bojových športov Miro Maznáčik. „Od tej doby se na svet pozerám inak, veselšie. Ten tvrďák z posilňovne, to už dávno nie som ja.“ Mirov prípad nie je zďaleka jediný. Nové Softíky Milka predstavujú unikátnu kombináciu mäkučkého pečiva a najjemnejšej čokolády Milka, vyrobenej z alpského mlieka. Softíky inšpirujú k jemnosti a sú dôkazom toho, že byť občas namäkko nie je vôbec na škodu. Vyskúšajte ich aj vy. Stačí sa zahryznúť do hry Hádanky so softíkmi Milka, v ktorej na vás čaká množstvo mäkučkých výhier. Tak čo, trúfnete si?








 



TOPlist