Tassimo JOY
Pôžitok nielen z vynikajúcej kávy pre celú rodinu

Inzercia, 27. mája 2015     5 minút čítania

- Inzercia -
Neviete si predstaviť, že by ste boli bez šálky kávy, ktorá vám dodá energiu pre štart do nového dňa či počas neho?

Nový multinápojový automat Tassimo JOY značky Bosch vám prinesie domov komfort, pohodlie a ešte lepší pôžitok z vašej každodennej šálky kávy. Vďaka výberu z viac ako 15 druhov rôznych nápojov, ako napríklad espresso, caffe crema, cappuccino či latte macchiato značiek Jacobs Kronung alebo Carte Noire, máte dostatočnú záruku kvality a výbornej chuti všetkých nápojov. Tie navyše pripravíte rýchlo a veľmi jednoducho. Automat na kávu z radu Tassimo dokáže pripraviť vďaka kapsuliam nielen najrôznejšie druhy kávových špecialít, ale dokonca aj čaj či horúcu čokoládu Milka. Stačí si vybrať kapsulu s nápojom a vďaka jej obsahu, teda ozajstnej mletej káve či sypanému čaju, vás čaká dokonalý pôžitok z nápoja, na ktorý máte práve chuť.



Komfortné a pohodlné ovládanie

Vďaka výkonnému systému prietokového zohrievania nepotrebuje Tassimo JOY čas na zahriatie a je ihneď pripravený naplniť prvú šálku kávy. Stačí šálku postaviť pod dýzu kávovaru, zľahka stlačiť gombík v tvare kapsule a príprava kávy sa okamžite spustí. Patentovaný systém INTELLIBREW™ je zárukou, že každý nápoj bude perfektne pripravený zo správneho množstva vody, pri vhodnej teplote a čase sparenia. Informácie potrebné na prípravu vášho nápoja získa Tassimo JOY prečítaním špecifického čiarového kódu z vloženej nápojovej kapsuly, tzv. T-DISCu. Ak si niekto želá upraviť nápoj podľa vlastnej potreby a chuti, môže tak spraviť manuálne a proces prípravy skrátiť či predĺžiť.

Dokonalé filtračné systémy

Príprava nápoja prebieha výhradne vo vnútri T-DISCu, a pretože sú po každej pripravenej šálke nápoja dýzy prístroja automaticky vyčistené parou, nemôže dôjsť k neželanému premiešaniu chutí. Tassimo JOY disponuje aj špeciálnym servisným T-diskom, ktorý v prípade potreby jednoducho automaticky vyčistí a odvápni nielen dýzy, ale aj celý prístroj. Okrem systému samočistenia má Tassimo JOY pre lepšiu údržbu a životnosť prístroja zabudovaný aj vodný filtračný systém BRITA s digitálnym ukazovateľom výmeny filtra na vodu. Tento filter redukuje vo vode škodlivé látky ako chlór, organické nečistoty a určité pesticídy, ako aj ťažké kovy, napríklad olovo a meď, a zároveň zachováva vo vode pevné častice horčíka a vápnika. Jeho využitie tak zabezpečuje ešte lepšiu chuť pripravovaného nápoja.



Atraktívny dizajn

Samozrejme, že k dôvtipnému konceptu ovládania patrí aj vhodný dizajn. Kompaktné rozmery Tassimo JOY sú zárukou, že preň nájdete miesto kdekoľvek. Vďaka výškovo nastaviteľnému, snímateľnému podstavcu na šálky je prístroj aj napriek rozmerom dostatočne veľký pre takmer všetky šálky a poháre. Vysoko lesklá úprava vo výrazných farbách z neho urobí neprehliadnuteľný prvok každej kuchyne. Sivé a chrómované plochy sú zároveň príjemným kontrastom k farbám.

Inteligentný systém T-DISC

T-DISC sú patentované disky, vyrobené špeciálne pre prístroj TASSIMO. Perfektne nadávkujú kvalitné a hermeticky uzavreté ingrediencie. Vďaka systému T-DISCu a automatickému čisteniu dýz parou po každom nápoji môžete meniť nápoje tak často, ako chcete, bez nebezpečenstva pomiešania chutí.

Inteligentný sparovací systém INTELLIBREW™

Vďaka inteligentnému sparovaciemu systému a patentovanej technológii čiarového kódu, je každý nápoj perfektne pripravený. Automat Tassimo si prečíta čiarový kód uvedený na kapsule T-DISCu, čím zistí všetky informácie, ktoré sú na prípravu daného nápoja dôležité, t. j. potrebné množstvo vody, čas sparovania a teplotu.

Kompletnú ponuku kávovarov a kapsúl nájdete na www.tassimo.sk alebo v našom e-shope www.etassimo.sk, kde teraz získate ku každému kávovaru aj darčekové balenie kapslí v hodnote 22 eur. Akcia platí do 31. 5. 2015 alebo do vypredania zásob.








 



TOPlist