Svetová slovenská vodka vyzvala na súboj barmanskú elitu

P.R., 17. januára 2017     2 minúty čítania

Už 26.1.2017 sa v bratislavskej Inchebe rozpúta medzinárodný súboj medzi najlepšími barmanmi Európy. Barmanskú elitu z Londýna, Prahy, Budapešti a Bratislavy vyzvala na jedinečný súboj šampiónov v súťaži MASTERS OF MASTER slovenská ultraprémiová Goral Vodka MASTER.



Súťaž je súčasťou v poradí už 3.ročníka MASTER CUP 77. Odborným garantom medzinárodnej barmanskej súťaže je Slovenská Barmanská Asociácia (SkBA).



8 minút a dosť!

Presne 8 minú budú mať barmani na to, aby opäť posunuli hranice mixológie a dali svetovo oceňovanej chuti Goral Vodky MASTER podobu luxusného drinku. Súťaže sa zúčastnia len profesionálni barmani, na základe exkluzívnej pozvánky. Organizátori pozvali do Bratislavy skutočnú špičku v odbore. Medzi súťažiacimi sa objavia napríklad i barmani, ktorí sa môžu pochváliť pôsobením v baroch označených povestnou michelinovou hviezdou. Exhibičnú šou každého z nich budú sprevádzať dynamické videoklipy, v rámci ktorých môžu predstaviť seba, hotel, reštauráciu, či bar, kde pracujú.



Barmanskú elitu bude hodnotiť porotcovská špička

Okrem verejnosti a odborníkov z SkBA budú prípravu jednotlivých drinkov detailne sledovať, ochutnávať a hodnotiť tiež dvaja špičkoví odborníci. V porote zasadne rozhodca najprestížnejších alkoholických súťaži na svete a londýnsky špecialista v oblasti bieleho alkoholu David T Smith. Sekundovať mu bude Salvatore Damiano, predseda UK Bartenders GuildTOP a Ján Šuchta, predseda SkBA.

Súťaž s exhibičnými prvkami je súčasťou 4-dňového eventu MASTER CUP 77 organizovaného pri príležitosti veľtrhu DANUBIUS GASTRO. Veľtrh prezentuje ucelenú ponuku pre oblasti gastronómie a hotelierstva.



Kontakt:
Mgr. Ľubomír Mrug
Senior brand manager
lmrug@gas-familia.sk
www.gasfamilia.com

Link:
http://goralvodka.sk/sk/events/detail/46








 



TOPlist