SÚŤAŽ:
Gurmánsky zážitok nielen pre milovníkov kávy + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 13. októbra 2014     5 minút čítania

Obľúbený rad Premium pudingov od Dr.Oetker sa rozširuje o špecialitu s obsahom prvotriedneho kávového extraktu.



Vyvážená kombinácia mlieka, kávy arabica a robusta zaručí pri maškrtení pudingu neopakovateľný zážitok. Arabica mu dodáva optimálnu vôňu a chuť, robusta mierny obsah kofeínu, mlieko jemnosť a krémovosť. Spoločne vytvárajú v Premium pudingu Caffè Latte symfóniu pre vaše chuťové poháriky.

Súťaž


Súťažná otázka:

Akú novú príchuť má rad Premium pudingov od Dr.Oetker?

a) Cappuccino
b) Espreso
c) Caffé Latte

Vaše odpovede posielajte v termíne 6. - 12. 10. 2014 na adresu online@pravda.sk. K odpovedi pridajte svoje kontakty: meno a priezvisko, adresu, prípadne telefónne číslo. Do predmetu správy uveďte heslo Oetker.

Po ukončení súťaže vylosujeme troch výhercov, ktorí získajú balíček produktov od spoločnosti Dr.Oetker.



Výsledky súťaže


balíček produktov od spoločnosti Dr.Oetker získavajú: Lenka Vartovníková z Popradu, František Vall zo Smižian a Viera Murcová z Považskej Bystrice.

Výhercom gratulujeme!




Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína od pondelka 6. októbra 2014 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 12. októbra 2014 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X, a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba berie na vedomie a udeľuje spoločnosti P E R E X , a. s., so sídlom Trnavská cesta 39/A, Bratislava, IČO: 00 685 313 (v texte tiež ako „P E R E X“ alebo „organizátor“) v súlade s § 7 zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej tiež „zákon“) súhlas so spracúvaním (§ 4 zákona) v súťažnej odpovedi poskytnutých osobných údajov účastníka súťaže/dotknutej osoby na nižšie uvedené účely, a to do doby odvolania tohto súhlasu. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu. Účastník súťaže/dotknutá osoba odoslaním potvrdzuje správnosť poskytnutých údajov. Každý účastník odoslaním súťažnej odpovede súhlasí s tým, že bude zaradený do databázy usporiadateľa súťaže na dobu neurčitú. Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a za účelom zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X. Organizátor bude s nimi zaobchádzať maximálne dôverne a tieto osobné údaje poskytnuté organizátorovi môžu byť poskytnuté len spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže.
  • Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke Varecha.sk. V prípade sporu rozhoduje nárokoch na výhru s konečnou platnosťou organizátor. Vymáhanie výhry na základe účasti v súťaži súdnou cestou je vylúčené.

Diskusia k článku





 



TOPlist