Štrúdľa maková, tvarohová, jablková - týchto 10 receptov musíte vyskúšať

Redakcia Varecha.sk, 17. februára 2017 o 08:00

Patrí medzi klenoty habsburskej kuchyne. Prvý zachovaný recept pochádza z roku 1696 a dnes patrí medzi populárne dezerty v celej strednej Európe. Štrúdľové ťahané cesto je skúškou pre mnohé gazdiny, ale nebojte sa, zvládnete ho, ak budete postupovať podľa našich osvedčených receptov.

Pravá babičkina ťahaná štrúdľa


Foto: Egreska



Prekladaná jablková štrúdľa


Foto: Sweetlaab



Blesková štrúdľa


Foto: Tinca



Štrúdľa pohánková - bezlepková


Foto: Ada2



Karamelová štrúdľa


Foto: Rennatte



Raw (nepečená) štrúdľa


Foto: Zuzananoskova



Tvarohová štrúdľa s jahodami


Foto: Malinka711



Štrúdľa s rebarborou, jablkami a tvarohom


Foto: Remcula



Topfenstrudel - tvarohová štrúdľa


Foto: Archaa



Vaľkaná štrúdľa


Foto: Medovnicek







Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň











Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist