Šéfkuchár z Áno, šéfe Jaroslav Žídek bol online na Pravda.sk

Varecha.sk | 30. marca 2011 o 16:20

Pýtali ste sa online šéfkuchára Jaroslava Žídeka.


Foto: Pravda - Ivan Majerský

Šéfkuchár Jaroslav Žídek


Šéfkuchár Jaroslav Žídek, je už niekoľko týždňov hviezdou nielen vďaka jeho kuchárskemu umeniu. V zákulisí slovenských reštaurácií v relácii Áno, šéfe pomáha majiteľom podnikov zlepšiť kvalitu ich reštaurácií. Nielen o tejto časti jeho práce sa však môžete dozvedieť viac, ak ste mu poslali svoju otázku. Vo štvrtok 31.3.2011 odpovedal online na portáli Pravda.sk .

Jaroslav Žídek, pôvodom z Čiech pôsobil v pražských reštauráciách Kampa Park, Aqua restaurant, Barock restaurant či v španielskej Pravda restaurant. V súšasnosti pôsobí na Slovensku, kde vedie reštaurácie sústredené v Bratislavskom Erdödyho paláci. Získal tu niekoľko ocenení kuchár roka a aj vďaka tomu ho angažovali do projektu Áno, šéfe pre televíziu JOJ.

Vo štvrtok 31.3.2011 ste pridávali vaše otázky na portál Pravda.sk, Jaroslav Žídek vám odpovedal osobne.

Komentáre k článku:

  • egreska, 30. marca 2011 o 19:06
    @mischamant napísala si ???


  • michsamant, 30. marca 2011 o 19:11
    :DDD otazky az zajtra rano @egreska


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 30. marca 2011 o 19:15
    A čo sa ho budete pýtať??


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 30. marca 2011 o 19:16
    Ja sa ho spýtam či chodí na varechu hladať recepty :-D


  • michsamant, 30. marca 2011 o 19:18
    :DD


  • andys, 30. marca 2011 o 19:21
    Teším sa, aj keď to bude bez mojej otázky. Budem pozorne čítať :) Je fakt skvelý, pozerávala som českú verziu, kolegovi Pohlreichovi sa pekne vyrovnal.


  • kucharronald, 30. marca 2011 o 20:17
    Ach jaj :( Zajtra o 9:00 bude mňa vypytovať učiteľka v škole otázky, týkajúce sa učiva :(:((( ale keby som mohol, pripravil by som otázky :)) Možno, že poprosím našu sandruuuu :))))))


  • jody, 30. marca 2011 o 22:06
    Ja sa ho spytam, ci by nebol taky dobry a neprisiel si pozriet recepty na varechu :-)))


  • tomas, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 31. marca 2011 o 01:12
    @jody skvelý nápad:DD


  • egreska, 31. marca 2011 o 08:52
    ja neviem či ma niečo normalne napadne za 10 minut :-))))))))))


  • sophi, 31. marca 2011 o 09:25
    zdravim pan Zidek, chcela by som sa spytat ako by som mohla zacat pracovat napriklad ako kuchar v nejakej restauracii??? strednu skolu som skoncila ako pracovani marketingu ale velmi tuzim pracovat v gastronomii a neveim kde mam zacat a ako sa dostat pracovat do oblasti gastronomie. Vsetky pracovne miesta v gastronomii vyzaduju prex a tu ja nemam iba tak varenie pre znamich a rodiu ale vsetci vravai ze je to lepsie ako s restauracie.
    dakujem za odpoved....


  • julica, 31. marca 2011 o 11:36
    @sophi , to musis ist na pravdu, nie tu


  • svetlana9, 2. apríla 2011 o 13:04
    @sophi - keď varíš doma - nafoť postupy a začni pre začiatok pridávať svoje recepty sem na varechu - jeden nikdy nevie, kto to prečíta a možno Ti to pomôže uplatniť sa na poli kuchárskom, po ktorom tak túžiš


  • nbert, 4. apríla 2011 o 03:24
    @sophi , vyhliadni si nejaku restiku a pridi sa ponuknut ( spolu so zivotopisom) na par hodin tyzdenne ako ucen. Oni pomoc zadarmo urcite ocenia a ked sa posnazis tak na druhy-treti krat ti ponuknu robotu. Zaroven ziskas z prvej ruky predstavu o com to je. Istotne si predtym zadovaz minimalne bezpecnostne topanky (protismykove a s ocelovou spickou, v pripade urazu posmyknutim ti poistovna nic nepreplati ) a zakladne skolenie (o hygiene, narabanie s chemikaliami, vriacimi latkami, surovym masom, nozmi a pod.) Takto ziskas zakladnu kvalifikaciu a zbytok uz je na Tebe.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia


Tento článok VytlačiťDaj na FacebookPošli e-mailomPošli mobilomPošli mobilomUpozorni admina
Dobrý tip:
Pošlite tento článok niekomu cez SMS-ku alebo ho nadiktujte cez telefón! Nemusíte posielať celú linku, stačí táto skrátená linka k receptu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Vegan kokosový cheesecake s jahodami

Pôvodne som sa inšpirovala receptom od Proste0monika, takže ďakujem, upravila som si…


Naj recepty pred rokom
Pečený pstruh na masle (fotorecept)

Moja vnučka môže jesť ryby hoci aj každý deň. Na dnes si…


Naj recepty pred 3 rokmi
Dvojfarebné rezy (fotorecept)

Tieto rezy piekla ešte moja mama a recept som zdedila od…


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist