Šéfkuchár z Áno, šéfe Jaroslav Žídek bol online na Pravda.sk

Varecha.sk | 30. marca 2011 o 16:20

Pýtali ste sa online šéfkuchára Jaroslava Žídeka.


Foto: Pravda - Ivan Majerský

Šéfkuchár Jaroslav Žídek


Šéfkuchár Jaroslav Žídek, je už niekoľko týždňov hviezdou nielen vďaka jeho kuchárskemu umeniu. V zákulisí slovenských reštaurácií v relácii Áno, šéfe pomáha majiteľom podnikov zlepšiť kvalitu ich reštaurácií. Nielen o tejto časti jeho práce sa však môžete dozvedieť viac, ak ste mu poslali svoju otázku. Vo štvrtok 31.3.2011 odpovedal online na portáli Pravda.sk .

Jaroslav Žídek, pôvodom z Čiech pôsobil v pražských reštauráciách Kampa Park, Aqua restaurant, Barock restaurant či v španielskej Pravda restaurant. V súšasnosti pôsobí na Slovensku, kde vedie reštaurácie sústredené v Bratislavskom Erdödyho paláci. Získal tu niekoľko ocenení kuchár roka a aj vďaka tomu ho angažovali do projektu Áno, šéfe pre televíziu JOJ.

Vo štvrtok 31.3.2011 ste pridávali vaše otázky na portál Pravda.sk, Jaroslav Žídek vám odpovedal osobne.

Komentáre k článku:

  • egreska, 30. marca 2011 o 19:06
    @mischamant napísala si ???


  • michsamant, 30. marca 2011 o 19:11
    :DDD otazky az zajtra rano @egreska


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 30. marca 2011 o 19:15
    A čo sa ho budete pýtať??


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 30. marca 2011 o 19:16
    Ja sa ho spýtam či chodí na varechu hladať recepty :-D


  • michsamant, 30. marca 2011 o 19:18
    :DD


  • andys, 30. marca 2011 o 19:21
    Teším sa, aj keď to bude bez mojej otázky. Budem pozorne čítať :) Je fakt skvelý, pozerávala som českú verziu, kolegovi Pohlreichovi sa pekne vyrovnal.


  • kucharronald, 30. marca 2011 o 20:17
    Ach jaj :( Zajtra o 9:00 bude mňa vypytovať učiteľka v škole otázky, týkajúce sa učiva :(:((( ale keby som mohol, pripravil by som otázky :)) Možno, že poprosím našu sandruuuu :))))))


  • jody, 30. marca 2011 o 22:06
    Ja sa ho spytam, ci by nebol taky dobry a neprisiel si pozriet recepty na varechu :-)))


  • tomas, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 31. marca 2011 o 01:12
    @jody skvelý nápad:DD


  • egreska, 31. marca 2011 o 08:52
    ja neviem či ma niečo normalne napadne za 10 minut :-))))))))))


  • sophi, 31. marca 2011 o 09:25
    zdravim pan Zidek, chcela by som sa spytat ako by som mohla zacat pracovat napriklad ako kuchar v nejakej restauracii??? strednu skolu som skoncila ako pracovani marketingu ale velmi tuzim pracovat v gastronomii a neveim kde mam zacat a ako sa dostat pracovat do oblasti gastronomie. Vsetky pracovne miesta v gastronomii vyzaduju prex a tu ja nemam iba tak varenie pre znamich a rodiu ale vsetci vravai ze je to lepsie ako s restauracie.
    dakujem za odpoved....


  • julica, 31. marca 2011 o 11:36
    @sophi , to musis ist na pravdu, nie tu


  • svetlana9, 2. apríla 2011 o 13:04
    @sophi - keď varíš doma - nafoť postupy a začni pre začiatok pridávať svoje recepty sem na varechu - jeden nikdy nevie, kto to prečíta a možno Ti to pomôže uplatniť sa na poli kuchárskom, po ktorom tak túžiš


  • nbert, 4. apríla 2011 o 03:24
    @sophi , vyhliadni si nejaku restiku a pridi sa ponuknut ( spolu so zivotopisom) na par hodin tyzdenne ako ucen. Oni pomoc zadarmo urcite ocenia a ked sa posnazis tak na druhy-treti krat ti ponuknu robotu. Zaroven ziskas z prvej ruky predstavu o com to je. Istotne si predtym zadovaz minimalne bezpecnostne topanky (protismykove a s ocelovou spickou, v pripade urazu posmyknutim ti poistovna nic nepreplati ) a zakladne skolenie (o hygiene, narabanie s chemikaliami, vriacimi latkami, surovym masom, nozmi a pod.) Takto ziskas zakladnu kvalifikaciu a zbytok uz je na Tebe.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia


Tento článok VytlačiťDaj na FacebookPošli e-mailomPošli mobilomPošli mobilomUpozorni admina
Dobrý tip:
Pošlite tento článok niekomu cez SMS-ku alebo ho nadiktujte cez telefón! Nemusíte posielať celú linku, stačí táto skrátená linka k receptu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Syr - kravská hrudka (fotorecept)

Syr z kravského mlieka zasa ide do ,,módy,, .....…


Naj recepty pred rokom
Zapražená polievka s liatím

Toto bola obľúbená polievka môjho detstva, často sme ju varili. A tak…


Naj recepty pred 3 rokmi
Plnená paprika podľa mojej mamy (fotorecept)

Plnená paprika tak, ako ju varila moja mama.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist