S Brumíkom na farme. Hráme o cestu do Álp!

Inzercia, 15. mája 2015     4 minúty čítania

- Inzercia -
Deti Brumíka milujú, o tom nie je pochýb. Vydajte sa s deťmi na Brumíkovu farmu a spoznáte, že Brumík je nielen lahodný, ale aj plný kvalitných surovín. A naviac môžete v našej súťaži vyhrať niektorú z atraktívnych cien!



Zahryznúť sa do mliečnej, čokoládovej alebo ovocnej dobrôtky je to pravé pre maškrtné jazýčky. V novej súťaži Brumík na farme vám názorne predvedieme, že naša desiata obsahuje kvalitné ingrediencie, ktoré patria do plnohodnotnej stravy. Navštívte s nami farmu, kde vám a hlavne deťom chceme ukázať, ako sú jednotlivé ingrediencie vyrábané.
Ale nebudeme vysvetľovať alebo dokonca poučovať. Deti si predsa chcú hlavne hrať. A s Brumíkom na farme je rozhodne o čo!



Naša veľká súťaž štartuje už 1. mája a potrvá do konca júna. Ako sa zúčastniť? Veľmi jednoducho, stačí nazbierať 10 obalov od Brumíka a zaslať prostredníctvom webových stránok www.brumiknafarme.sk súťažné kódy, ktoré sú umiestnené na vnútornej strane obalov. Najrýchlejším 20 tisícom súťažiacich venujeme Brumíkovu interaktívnu knihu plnú zábavných úloh a hier.

To ale nie je rozhodne všetko! Po zadaní kódov obdržíte súťažnú otázku, po ktorej zodpovedaní postúpite do hry o 8 špičkových smartphonov Samsung a hlavnú cenu: týždeň strávený s celou rodinou na farme Fetznhof v Alpách. Skvelý prázdninový pobyt ponúkne napríklad jazdu na poníkoch, riadenie traktora, kŕmenie zvierat a veľa ďalšej zábavy. Ďalšie podrobnosti hľadajte na stránkach www.brumiknafarme.sk.
Zoznámime deti s tým, že kvalita mlieka aj vajec je závislá na spôsobe chovu aj strave kráv či sliepok. Čím hodnotnejšia je potrava a čím viac voľnosti zvieratá majú, tým lepší je potom aj finálny výsledok. Tiež dobrá pšeničná múka, ktorá je dôležitou zložkou Brumíka, vyžaduje kvalitné pšeničné zrná a poctivú prácu na poli od jari až do jesene. A konečne je tu malý div v podobe cukru, ktorý vzniká zložitou cestou z nie veľmi pohľadných buliev cukrovej repy. Výsledkom spojenia týchto základných a potom aj ďalších ingrediencií je tak obľúbený Brumík. Brumík je vždy vyrobený bez farbív a konzervantov. A navyše skvele chutí.
Poďme spolu s Brumíkom oboznámiť deti so základnými ingredienciami a s tým, koľko práce farmárov a ďalších ľudí sa skrýva za tým, než si rozbalia svoju obľúbenú pochúťku. Možno ste už dokonca svojím zvedavcom na podobné otázky museli odpovedať. Kde berieme mlieko? Koľko znáša sliepka vajíčok? Prečo múka nemá žiadnu chuť a koláč z nej je tak dobrý? Z čoho sa vyrába cukor? Pustite sa do toho s Brumíkom na farme!

Advertisement







 



TOPlist