RÝCHLA SÚŤAŽ + VÝHERCA:
Vyhrajte skvelý gurmánsky zážitok s Gurmán Busom

P.R., 8. februára 2017     2 minúty čítania

Súťažte s nami a už túto sobotu 11. 2. 2017 môžete vyhrať 1-dňový zájazd Gurmán Busom, ktorý v rámci Zimného festivalu jedla navštívi 3 exkluzívne reštaurácie: Kaštieľ Mojmírovce, Reštauráciu Rouge hotela Mikado v Nitre a Villa Rosa v Dunajskej Strede.



Program začína v Bratislave o 10. 00 hodine welcome drinkom a hneď za ním nasleduje návšteva troch vybraných reštaurácií južnoslovenskej trasy Gurmán Busu. V každej ochutnáte po dva chody z ich festivalového menu, sprevádzané vínkom, čaká vás aj degustácia vinárstva či pálenice. Návrat do Bratislavy je okolo 22.00 hodiny.

Cena má hodnotu 72 €.

Viac info na: Zimný festival jedla


Súťažná úloha: Vyberte si jeden ľubovoľný recept uverejnený na Varecha.sk, ktorý by ste chceli ochutnať - ak by vám ho pripravili profesionálni kuchári v reštaurácii.

Musíte však byť rýchli, svoje odpovede píšte do komentárov pod tento príspevok počas dnešného (streda, 8. 2. 2017) a zajtrajšieho dňa (štvrtok, 9. 2. 2017). V piatok 10. 2. 2017 ráno vylosujeme jedného šťastného výhercu. Prosíme, píšte len seriózni záujemcovia o zájazd.

Foto: Zimný festival jedla

Výherca súťaže

Jednodňový zájazd Gurmán Busom, ktorý v rámci Zimného festivalu jedla navštívi 3 exkluzívne reštaurácie - Kaštieľ Mojmírovce, Reštauráciu Rouge hotela Mikado v Nitre a Villa Rosa v Dunajskej Strede - získava @Stanci11. Srdečne blahoželáme!

Diskusia k článku

radox1
Vyberte 1 jedlo pripravené podľa receptu zo stránky Varecha.sk, ktoré by ste radi ochutnali v reštaurácii.
ako mame tomu rozumiet?
redakcia
@Radox1 (8.2.2017 22:46)

Vyberte si jeden ľubovoľný recept uverejnený na Varecha.sk, ktorý by ste chceli ochutnať - ak by vám ho pripravili kuchárski profesionáli v reštaurácii.
stanci11
jeeej ďakujem, tak bolo to 50:50, určite pofotím a podelím sa so zážitkami :)
stanci11
@Mijaita ja neviem čo ma to tak popadlo, spontánna akcia je vždy najlepšia, a som zvedavá na slovenské reštaurácie :)

@Haji ďakujem moc, kiežby ste tam mohli niekto ísť so mnou :) jedlo je spoločenská vec :)
afataga
@stanci11 tak si to uzi, neboj sa, z degustacnych porcii sa neprejes :-), tak dobru chut a na zdravie :-)
stanci11
@Afataga ďakujem :D a fest si ma potešila s tým neprejedením ;) je tam taký športový červíček v hlave ktorému sa to nepáči :D :D
stanci11
@Afataga už už lezie článok, osrpavedlňujem sa že mi to tak dlho trvalo, ale lepšie neskoro ako nikdy :) Inak bolo to fantastické a pofotila som všetko! Len škoda že chute a vône nemôžem preniesť až ku vám ostatným ;)




 



TOPlist