Rybárska sezóna na tanieri:
10 tipov ako spracovať úlovok z udice

Redakcia Varecha.sk, 11. júla 2016     6 minút čítania

Máte doma rybára? A už neviete, ako zase pripraviť jeho úlovok? Aby ste nekuchtili dokola stále to isté, tu je 10 receptov na prípravu chutných rýb.

Rybacie zvitky zo pstruha


Foto: Patroveckypitrs



Grilovaný kapor s krémovými zemiakmi


Foto: Radox1



Tolstolobik na zelenině


Foto: Remcula



Pstruh s olivovou salsou a špenátová quinoa


Foto: Kecemis



Zubáč s bryndzovou cuketou


Foto: Zuzanka1367



Kapor na mlynársky spôsob


Foto: Evusik



Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu


Foto: Manek380



Šťuka na tymiane


Foto: Enerrgizer



Kapor v syrovo-slaninovom cestíčku


Foto: Remcula



Pstruh s hríbovou plnkou


Foto: Evusik






Každý piatok ráno nájdete na Varecha.sk nový článok s inšpiráciami na víkendové pečenie a každý pondelok nájdete tipy na niečo zdravé.

Klikajte na www.varecha.sk a varte s nami!


Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň















Diskusia k článku







 



TOPlist