Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj knihu Letné a zimné nápoje!

Varecha.sk, 3. júna 2010     5 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske nápady? Portál Varecha.sk ich odmení tromi krásnymi knihami.

Stačí do štvrtka 10. júna 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú knihu Letné a zimné nápoje
z vydavateľstva IKAR.

100 najnovších nápadov na osviežujúce drinky, ktoré uhasia smäd a potešia chuťové poháriky. Krémovité koktaily, ovocné nápoje, osviežujúce bowle, zahrievajúce varené vína, ohnivé punče, aromatické čaje – raz s alkoholom, inokedy bez neho, slovom, na každú príležitosť. Od studených ako ľad a šumivých ako tatranský vodopád počas letných horúčav po hrejivé ako milé slovo a horúce ako láska v mrazivých zimných dňoch. Kniha Letné a zimné nápoje prináša dokonalý pôžitok s vlastnoručne vyrobenými sirupmi, vhodnými chuťovkami, sezónnymi dekoračnými nápadmi a tipmi na perfektné mixovanie koktailov.


Výsledky súťaže z minulého týždňa o knihu Štíhla potvora:

Zvíťazili tieto recepty:

Minirolády z kuracieho mäsa od používateľa evusik
Cukina s bryndzou od používateľa katuliennka
Kuracie závitky plnené pórom v omáčke z kokosového mlieka od používateľa lucylee


Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie súťaže s vašimi krásnymi receptami!
Zoznam všetkých súťaží

Pravidlá súťaže
  • Organizátorom pravidelnej súťaže s týždennou periodicitou je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vždy vo štvrtok o 12:00 a končí nasledujúci štvrtok o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred obvyklým začiatkom ďalšieho súťažného kola nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie pravidelného kola súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia recepty vyhrávajúce v danom kole periodickej súťaže z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Rovnaký recept nemôže vyhrať viac ako jedno týždenné kolo súťaže. Rovnaký autor môže vyhrať vo viacerých týždenných kolách, avšak s rôznymi receptami. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    evusik
    ďakujem, ešte som šoknutá a mám samozrejme radosť :-)
    ketty3811
    aj ja gratulujem všetkým výhercom.Ja som dnes dostala knihu,ktorú som minule vyhrala,teším sa,cez víkend si ju preštudujem.
    lucylee
    ja som tú knihu chcela strašne vyhrať, tak som sa tešila, že až




     



    TOPlist