Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj keramické hrnce Emile Henry!

Varecha.sk, 25. novembra 2010     5 minút čítania

Pridaj dobrý recept, a si v hre o keramické hrnce Emile Henry! (AKTUALIZOVANÉ 2.12.2010 o výhercov súťaže)

Keramické hrnce Emile Henry získavajú tieto recepty:

1. Hrniec okrúhly s pokrievkou 28,5cm (červený) získava recept Šampiňónovo-zemiakový pekáč od používateľa Zirafninka1

2. Hrniec oválny s pokrievkou 33,5cm (červený) získava recept Kura Rosty od používateľa enerrgizer




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 2. decembra 2010 pridať vlastný recept na Eintopf - kompletné jedlo pripravené v jednom hrnci na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme dva, ktorých autori vyhrajú keramický hrniec Emile Henry.

1. Hrniec okrúhly s pokrievkou 28,5cm (červený)

2. Hrniec oválny s pokrievkou 33,5cm (červený).

Emile Henry – Flame je prvý keramický riad, ktorý môžete používať i k vareniu na sporáku a nielen v rúre.

Výrobná technológia Ceradon zaručuje, že je riad odolný voči nárazom a poškriabaniu takže v ňom môžete jedlo nielen upiecť ale v ňom aj krájať a servírovať. Všetky nádoby Emile Henry môžu byť používané aj v mikrovlnnej rúre. Takisto ich môžete hneď po vytiahnutí z mrazničky vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry. Môžu sa používať na priamych zdrojoch tepla ako sú plynové alebo elektrické sporáky. Všetky nádoby Emile Henry je možné umývať v umývačke riadu

Bližšie informácie nájdete na www.vasekuchyne.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 25. novembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 2. decembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu na raňajky alebo desiatu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    michsamant
    Ejha tieto hrnce ma zaujali! Chcela by som vediet, ci zalezi na tom, ci jedlo bude s masom alebo vegetarianske? Urcite by som sa chcela do sutaze zapojit, velmi sa mi tieto hrnce pacia.
    matahari1974
    aj mna zaujala cena lebo tie hrnce vyzaraju fakt super.A mna by zase zaujímalo či može byť jedlo pripravene aj v jednom pekáči .Dakujem
    matahari1974
    a ešte jedna otazočka.Kompletne jedlo je myslene napriklad aj s prilohou ( zemiaky , ryža , ....) ???? Alebo priloha može byť zvlášť
    Dakujem
    redakcia
    @michsamant , samozrejme jedlo môže byť vegetariánske. @matahari1974 , môže byť aj v pekáči, prípadne rímskom hrnci. Kompletné jedlo v tomto prípade znamená pripraviť ho naozaj celé vrátane "prílohy" v jednom hrnci, prípadne pekáči.
    jerica
    no tak to stojí za to ísť do toho , ináč @ perfektné riady . wou!!
    alexdidi
    Aj mne sa páčia tieto riady-veľmi....stoja za "pobitie sa" na Vareche s vareškou.....
    marianne69
    Mam jeden a je to jeden z najlepsich hrncov ake mam,drahy bol ako slak,ale stal za to...Krasna vyhra....
    jatanika
    pekná téma....jedla typu eintopf mám rada, pretože šetria čas strávený umývaním riadu.... už sa teším na kopec dobrých nápadov
    sovka62
    Tie hrnce vyzerajú perfektne, som rada, že nám Varecha umožňuje zoznámiť sa s najnovšími špičkovými výrobkami v domácej gastronómii. Dúfam, že sa výherca podelí so skúsenosťami, aby sme vedeli, či treba začať na tie hrnce šetriť.
    kucharronald
    Ako vidím, varecháči budú pridávať veľa receptov :))Je to naozaj zaujímavá výhra :))A má aj peknú farbu :))
    tatranka
    Čo,len za dobrotu vymyslieť aby bola chutná,lacná,dobrá,aby zaujala.Tá krásna cena stojí za tu námahu.Vďaka redakcii,že ma záujem nás vyburcovať k perfektným výkonom.
    honestka
    Ja uz vopered gratulujem vyhercovi. Je to dalsi druh kuchynskeho vybavenia, ktory patri medzi najlepsie v kuchyni. A vydrzi generacie.
    matahari1974
    Dnes som poslala recept a zabojujem aspon aby som vyhrala aspon jeden hrniec , lebo fakt vyzeraju super.
    enerrgizer
    dnes som tie hrnce držal v ruke...perfektné :-) oplatí sa zabojovať...
    evanaaa
    No, ja môžem len ticho závidieť všetkým súťažiacim o ceny, nielen teraz ale aj inokedy, lebo aj keby som dala recept, tak bez fotenia a tie ako viem, úspech nemajú a ani nevyhrávajú, preto aspoň gratulujem výhercom, ktorí sa usilujú, s peknými receptami nás ostatných obohatia.
    cistinka
    Sledujem, ako urputne bojujete a sama som zvedavá, kto z vás vyhrá - držím všetkým palce :-))
    kucharronald
    Dnes mi prišli panvice, tak sa teším z nich :)) Aj ja budem sledovať, kto bude ten výherca, ktorý získa tento skvelý hrniec :)
    elisticka
    Rony neverim ze ti uz prisli panvice ked mne este neprisla forma z oktobra!!!!
    kucharronald
    No vidíš :))) Ani ja som nechcel veriť, a na žltom papieriku bolo napísane Honey... Nevedel som si predstaviť, aký balík mi prišiel. Keď som preložil, znamená to med...nevedel som, čo som objednal a je to aj zadarmo :) Išiel som na poštu, kde práve robila krstná :)) Potom mi došlo :) Výhra prišla skôr :)) Potom som rýchlo otvoril a nechcel som veriť očiam :) 2 skvelé panvice :)
    1288_1276494884 - profilový obrázok
    oco
    oco
    blahoželám výhercom variť v tom bude určite paráda
    jerica
    blahoželám výhercom :-)) teším sa na nové skúsenosti vo varení v týchto super hrncoch na vareche . :-))
    zirafninka1
    Dakujem! Mam nesmiernu radost. Mat takyto hrniec bol moj sen. Uz teraz mu hladam cestne miesto v kuchyni :) Velmi velmi dakujem.
    A blahozelam @energizzer
    jody
    Blahozelam, zasluzena vyhra!




     



    TOPlist