Súťaž:
Pridaj recept na jedlo pre deti a vyhraj 3 x rodinný vstup do rakúskych kúpeľov St. Martins Therme!

Varecha.sk, 19. augusta 2010     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré recepty na jedlá pre deti? Portál Varecha.sk ich odmení vstupom do rakúskych kúpeľov St. Martins Therme. (Aktualizované 19.8.2010 o výhercov súťaže)

3 x rodinný vstup do rakúskych kúpeľov St. Martins Therme získali tieto recepty:

Polievka z cukety pre najmenších od používateľa alexdidi

Dojčenské kuracie prsia od používateľa Freedomman

Makaróny s mäskom od používateľa pcibulka

Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.


Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 19. augusta 2010 pridať vlastný recept na jedlo pre deti s použitím dojčenskej vody Lucka na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú rodinný vstup pre 4 osoby do rakúskych kúpeľov St. Martins Therme.

Pravidelný prísun tekutín je pre malé deti ešte dôležitejší než pre dospelých, preto by sme tento fakt nemali podceňovať. Deti totiž nemajú natoľko vyvinutý pocit smädu, aby si pýtali piť dostatočne často. K dehydratácií u nich dochádza oveľa rýchlejšie než u dospelého človeka. Rodičia by sa mali postarať, aby ich deti pili pravidelne a podľa možnosti čo najzdravšie – teda pramenitú vodu.

Lucka vám ponúka vodu, ktorú bude Vaše dieťa milovať a Vy sa nebudete musieť báť o jeho zdravie. Dojčenská voda Lucka spĺňa tie najprísnejšie hygienické kritériá, čím poskytuje maximálnu kvalitu pre Vás aj Vaše bábätko. Obsahuje vápnik a horčík nevyhnutný pre rast a vývoj Vášho dieťatka, ako aj pre udržiavanie dobrej kondície jeho svalov a kostí. Vďaka nízkej mineralizácii a nízkemu obsahu sodíka je vhodná na každodennú konzumáciu. Bližšie informácie nájdete na www.lucka.sk.

Podmienky súťaže

Podmienkou zaradenia receptu do súťaže je pridanie aspoň jedného receptu na jedlo pre deti, s použitím dojčenskej vody Lucka. Samozrejme treba brať do úvahy, že jedlo pre deti nie je len zmenšenou porciou jedla pre dospelých. Aj preto bude zaslané recepty hodnotiť nezávislý odborník - detský pediater s 35 ročnou praxou Mudr. Gabriela Miškejeová.

Zároveň vyberie 3 výhercov každého súťažného týždňa na základe kritérií ako nutričné hľadisko, zdravý životný štýl, či nápaditosť. Súťažnému receptu treba pridať pri vkladaní receptu tag zdravie a diéty a následne – jedlá pre deti. Traja výhercovia získajú rodinný vstup pre 4 osoby do rakúskych kúpeľov St. Martins Therme.

Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 12. augusta o 14:30 a končí nasledujúci štvrtok 19. augusta o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu jedla pre deti s použitím dojčenskej vody Lucka počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk s pridaným tagom Jedlá pre deti v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Zaslané recepty bude hodnotiť nezávislý odborník - detský pediater s 35 ročnou praxou Mudr. Gabriela Miškejeová. Zároveň vyberie 3 výhercov každého súťažného týždňa na základe kritérií ako nutričné hľadisko, zdravý životný štýl, či nápaditosť. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla, nutričné hľadisko, zdravý životný štýl, či nápaditosť. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • výhercovia budú oboznámení o výhre prostredníctvom e-mailu do 3 pracovných dní od dátumu vyhodnotenia
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    lucylee
    aj ja srdečne blahoželám, potom dajte fotečky a zážitky ako ste sa mali
    alexdidi
    Ďakujem za ocenenie a blahoželám ostatným výhercom...




     



    TOPlist