Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň!

Varecha.sk, 30. decembra 2010     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení prírodnými prípravkami Chlorella a Zelený jačmeň! (AKTUALIZOVANÉ 5.1.2011 o výhercov súťaže)

Prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň získavajú recepty:

1. cena - Zelený jačmeň 220g a Chlorella 750 tabliet získava recept Avokádo plnené kuracím šalátom... od používateľa sjuz

2. cena - Zelený jačmeň 100g + Chlorella 750 tabliet získava recept Kuracie roládky s paprikovou nátierkou od používateľa Diabambulka

3. cena - Zelený jačmeň 220g získava recept Nepečená jogurtová pochúťka od používateľa vavan

4. cena - Zelený jačmeň 100g získava recept Bravčová panenka plnená hlivovou plnkou od používateľa Js9mxd

5. cena - Chlorella 750 tabliet získava recept Plnené domáce cestoviny... od používateľa julica


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do stredy 5. januára 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň.

1. cena - Zelený jačmeň 220g a Chlorella 750 tabliet
2. cena - Zelený jačmeň 100g + Chlorella 750 tabliet
3. cena - Zelený jačmeň 220g
4. cena - Zelený jačmeň 100g
5. cena - Chlorella 750 tabliet


Chlorella je jednobunková sladkovodná riasa, ktorá žije na našej planéte už asi 2 milióny rokov. Obsahuje veľké množstvo chlorofylu, komplex živín, viac ako 50% bielkovín, sacharidy, vitamíny (beta-karotén, vitamíny B1, B2, B6, B12, C, E a K, kyselinu listovú, pantoténovú, cholín), minerálne látky (draslík, vápnik, meď, jód, železo, horčík, mangán), nenasýtené mastné kyseliny, vlákniny a nukleové kyseliny (RNA/DNA). Chlorella sa často označuje aj ako tzv. superpotravina a je veľmi obľúbená hlavne v Japonsku a USA.

Zelený jačmeň je výživový doplnok zo sušenej šťavy z výhonkov z mladého jačmeňa. Je to výnimočný koncentrát bohatý na široké spektrum výživných látok s pozitívnym účinkom na ľudský organizmus. Funguje ako prírodný antioxidant, takže slúži ako prevencia mnohých chorôb. U ľudí s nadváhou pomáha konzumovanie zeleného jačmeňa čistiť cievne steny od tuku, regulovať hladinu škodlivého cholesterolu a upravovať vysoký krvný tlak i hmotnosť.

Bližšie informácie o produktoch nájdete na stránke www.clea.sk .

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 30. decembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 5. januára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    julica
    veru, najmä v nastávajúcich chrípkových mesiacoch
    labuska
    presne tak... tiež by som sa potešila takej výhre
    egreska
    aj ja gratulujééém...a chcem sa spýtat redakcie, či nevie niečo o tých prípravkoch, čo sme vyhrali minule...kde to vázne ? tak véééélmi mi na tom záleží...prídu ešte ?
    samanka
    pripájam sa ku gratulácii, ale veľmi by som sa na vašom mieste netešila...asi tak ako @egreska , vyhrala som chlorellu ešte v októbri a dodnes nič....čo na to hovorí @redakcia ?
    tinca
    blahoželám, krásne recepty, výhry zaslúžené!
    murgaska
    Blahozelam,nabuduce sa budem snazit aj ja nieco vymysliet.Mala by som jeden napad s kapustou,ta da vela vitaminou,skusila som napisat recept,ale neviem ci som to dobre urobila,nemam este v tom skusenost.Mozno ma zajtra upozornia ako.
    sjuz
    veľmi pekne ´dakujem za výhru, a všetkým srdečne blahoželám! Na jar si dáme doma detoxikačnú kúru:))
    sjuz
    ako sa tak pozerám na svoje "ďakujem" za výhru - tak len pozerám....za akú? Žiadnu som nedostala... :(




     



    TOPlist