Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj prací prostriedok Persil Pure & Natural!

Varecha.sk, 23. júna 2011     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení pracími prostriedkami! [AKTUALIZOVANÉ 30.06.2011 o výhercov súťaže]

Balíček od spoločnosti Henkel získavajú recepty:

Cannelloni plnené čím chcete od používateľa frezia68

Schwarzwaldská torta od používateľa Pivonka

Penne so špenátom a sušenými paradajkami od používateľa delina

Orechové musli tyčinky od používateľa ola111

Žemľovka s hubami od používateľa ancicka


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 30. júna 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú prací prostriedok Persil Pure & Natural a ďalšie produkty značky Henkel.



Hráte o 5 x balíček od spoločnosti Henkel



Kúsok prírody vo vašom šatníku

Pri dnešnom rýchlom štýle života sa čoraz viac snažíme tráviť čas v prírode. Vyhľadávame tiež produkty, ktoré nám prírodu približujú a tak spríjemňujú náš hektický deň. S novým Persilom Pure & Natural môžete nosiť kúsok prírody so sebou už po prvom praní vašej bielizne. Experti spoločnosti Henkel z oddelenia vývoja a inovácií výrobkov vyvinuli nový Persil Pure & Natural obohatený o prírodné zložky - výťažky z eukalyptu. Spolu s prírodnou sviežosťou vás bude sprevádzať a osviežovať na každom kroku počas celého dňa. Vaša bielizeň bude nielen dokonale čistá, ale vďaka novej receptúre s výťažkom z eukalyptu pocítite dotyk prírody a sviežu vôňu každý deň.

Čím je známy eukalyptus?

Domovom tejto exotickej rastliny je Austrália. Eukalyptus je dobre známy sviežou vôňou a blahodárnym účinkom na organizmus. Obľúbené sú najmä eukalyptové voňavé olejčeky do vonných lámp alebo kúpeľov. Prinášajú totiž príjemný pocit uvoľnenia a vytvoria u vás doma kúsok prírody.

Prírodné zložky

Ak aj vy radi vyhľadávate produkty, ktoré majú blízko k prírode, môžete vyskúšať novinku Persil Pure & Natural. Výrobky Persil garantujú kvalitu dokonale čistej bielizne. Nový Persil Pure & Natural obsahuje navyše špeciálne vyvinutú receptúru s obsahom výťažkov eukalyptového oleja. Vďaka tejto inovácii dodáva novinka Persil Pure & Natural prírodný nádych a sviežosť každému kúsku vášho šatníka. Persil Pure & Natural môžete dostať vo forme prášku v 2 kg balení a v gélovej forme v 1,5 l balení.

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 23. júna v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 30. júna o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    marcy
    zaslúžené výhry....zo srdca doprajem :)
    pivonka
    Ďakujem redakcii za výhru, varecháčkam za gratulácie a ostatným výhercom tiež srdečne blahoželám. Mám naozaj radosť.
    3342_1272910489 - profilový obrázok
    jo
    jo
    blahoželám všetkým




     



    TOPlist