Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj kuchynských pomocníkov od spoločnosti Tchibo!

Varecha.sk, 6. januára 2011     8 minút čítania

Pridaj fotorecept, a si v hre o kuchynských pomocníkov od spoločnosti Tchibo! (AKTUALIZOVANÉ 13.1.2011 o výhercov súťaže)

Kuchynských pomocníkov od firmy Tchibo získavajú::

Hrniec z ušľachtilej ocele získava recept:
Domáce ravioly so špenátom... od používateľa Maartina

Brúsku na nože získava recept:
Studenvô od používateľa pacun110

Vidličku s teplomerom získava recept:
Mňamkové rizoto od používateľa lucylee




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 13. januára 2011 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú jeden z troch kuchynských pomocníkov od firmy Tchibo.

Nezabudnite preto keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s fotoaparátom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac receptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.

Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o bezmäsité, jarné jedlo, z francúzskej kuchyne atď.).

Hrniec z ušľachtilej ocele

Hrniec z ušľachtilej ocele, objem cca 2 l. Vhodný na všetky druhy sporákov vrátane indukčných. Orientačná cena: 30 Eur




Brúska na nože

Na brúsenie nožov s hladkým ostrím. S dvojitým brúsnym kolieskom z keramiky. Kov chrómovaný do vysokého lesku. S protišmykovou spodnou stranou. Orientačná cena:14,90 Eur




Vidlička s teplomerom

S digitálnym ukazovateľom teploty a stupňa prepečenia. Sedem nastavení pre rôzne druhy pečeného mäsa a štyrmi stupňami prepečenia. Odnímateľná vidlička z ušľachtilej ocele, je možné umývať v umývačke. Časovač s alarmom do 60 minút.
S integrovanou LED. Ukazovateľ teploty do 130 °C. Dĺžka 24 cm. Orientačná cena: 10,90 Eur





TCHIBO - VIAC AKO SKVELÁ KÁVA

Spoznajte tajomstvo jedinečnosti nákupov v Tchibo obchodoch aj vy. Hneď pri dverách vás privíta lahodná kávová vôňa, šíriaca sa z útulnej kaviarne priamo v priestoroch Tchibo obchodu. Táto myšlienka vznikla už v roku 1955 s cieľom umožniť zákazníkom ochutnať vybranú kávu skôr, než si zakúpia celé balenie. Okrem množstva kávových špecialít a zákuskov tu nájdete aj ideálne miesto na priateľské posedenia či načerpanie nových síl počas nákupov.

Káva, káva, kávička...
Popri zďaleka voňajúcej kaviarni ponúka Tchibo obchod aj široký výber kávy na doma vrátanie šiestich druhov prémiovej zrnkovej kávy Tchibo Exclusive Origins z tých najlepších svetových plantáží. Špeciálne vyškolený personál vám nielen pomôže s výberom tej najlepšej zmesi podľa vašej chuti, ale tiež kávu odborne zomelie, aby ste si ju mohli dokonale vychutnať. A ak patríte k milovníkom domácich kaviarní, rozhodne neprehliadnite profesionálny domáci kávovar Cafissimo či dizajnérsku kávovú kolekciu od svetoznámych Conranovcov.

Doplnky do domácnosti, kuchynskí pomocníci či dekorácie na stôl? To všetko nájdete v Tchibo obchode!
Predstavte si obchod, v ktorom každý týždeň objavíte niečo úplne nové. Presne také Tchibo je. Ponúka vám kolekcie výrobkov vo výbornom pomere ceny a kvality na všetky možné témy - od domácnosti, kuchyne či kúpeľne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Teraz Tchibo predstavuje najnovšiu kolekciu najlepšieho kuchynského náčinia v spolupráci so známou dizajnérskou dvojicou tvoriacou pod značkou Designed by Conran. Nájdete v nej napríklad gril so sklokeramickou doskou pre zdravú prípravu jedál, formičky na predkrmy či neoceniteľnú vidličku s teplomerom, aby každé mäsko bolo správne prepečené. Tieto a ďalšie novinky vo vás zaručene prebudia tú pravú kulinársku vášeň! Okrem bratislavského Avionu a košickej Optimy nájdete Tchibo už aj v nákupnej galérii Eurovea v Bratislave. Bližšie informácie nájdete na www.tchibo.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 6. januára 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 13. januára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    magdula
    neviem či to príde do receptov, ale... keď máte kuchtu, tak zemiaky sú hotové za 1 minútu. Ako na to? zemiaky po očíistení pokrájame na kolieska., na dno dáme trochu tuku, pridáme okapané zemiaky, trochu spôo, rascu, premiešame, zatvoríme a 1 minútu varíme, necháme vyfučať a hotovo. Bez vody!!
    dorisa
    Videla som sortiment v Tchibo predajni, vela vecí je tam lakavých.
    julica
    Gratulujem výhercom, len jednej veci sa čudujem, že minulý týždeň som s raviolami cenu získala ja, tentoraz s takmer rovnakým receptom niekto ďalší, zvláštne
    lucylee
    jeeej, ďakujem, veľmi veľmi som si priala vyhrať a podarilo sa! Gratulujem ostatným!
    sjuz
    blahoželám všetkým:))!!!




     



    TOPlist