Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj kávové doplnky od spoločnosti Tchibo!

Varecha.sk, 28. apríla 2011     7 minút čítania

Pridaj fotorecept, a si v hre o kávové doplnky od spoločnosti Tchibo! (AKTUALIZOVANÉ 5.5.2011 o výhercov súťaže)

Kávové doplnky od firmy Tchibo získavajú::

Šálky na cappuccino 2 ks získava recept:
Oškvarkové pencle od používateľa tatranka

Napeňovač mlieka získava recept:
Hrachove rebrá od používateľa kimlo

Termosku z ušľachtilej ocele získava recept:
Börek z lístkového cesta od používateľa nazarboncuk




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 5. mája 2011 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú jeden z troch kávových doplnkov od firmy Tchibo.

Nezabudnite preto keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s fotoaparátom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac receptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.

Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o bezmäsité, jarné jedlo, z francúzskej kuchyne atď.).


O čo hráte:

Šálky na cappuccino 2 ks

Obsahuje 4 diely, farba biela, cena za 2 ks: 7,99 Eur.









Napeňovač mlieka

Na ručné napeňovanie mlieka - vytvoríte s ním obzvlášť krémovú mliečnu penu. Ideálny tiež na ohrievanie mlieka. So sendvičovým dnom pre optimálne vedenie tepla, s objemom 1 liter a výškou 18 cm. Z matne kefovanej ušľachtilej ocele 18/10. Možno umývať v umývačke, cena: 13,90 Eur.


Termoska z ušľachtilej ocele

Vďaka dvojitým stenám udrží nápoje dlho horúce. Z matne kefovanej ušľachtilej ocele 18/10. Viečko so silikónovým tesnením. Termosku je možné obsluhovať jednou rukou. Objem 1,2 litra, výška 24 cm, cena: 34,90 Eur.














Najnovšia kávová inšpirácia v štýle „Designed by Conran“ - Pre vašu dokonalú domácu kaviareň

Predstavujeme vám najnovšie kávové doplnky plné jedinečných nápadov a exkluzívneho dizajnu pre dokonalú domácu kaviareň, aby sa z každej šálky vašej obľúbenej kávy stal skutočne slávnostný obrad. Všetky výrobky opäť navrhol jeden z najvýznamnejších svetových dizajnérov, Sir Terence Conran so synom Sebastiánom, a to výhradne pre spoločnosť Tchibo. Navyše, túto jedinečnú kávovú kolekciu nájdete vo svojom obľúbenom Tchibo obchode ako stály sortiment. V predaji v Tchibo obchodoch v Bratislave v Avione, obchodnej galérii Eurovea, v nákupnom centre Optima v Košiciach a najnovšie aj v bratislavskom Auparku.

„DESIGNED BY CONRAN“

„DESIGNED BY CONRAN“ sa vyznačuje nevšedným dizajnom, vysokokvalitnými materiálmi a náročným spracovaním. Sir Terence Conran a jeho syn Sebastián prepožičali všetkým výrobkom v najnovšej kávovej kolekcii jedinečné kúzlo a svoj charakteristický podpis. Táto úspešná návrhárska rodina, pochádzajúca z Anglicka, prináša pod vlastnou značkou Designed by Conran čistý, moderný štýl s dôrazom na dizajn, a to vo výhradnej spolupráci so spoločnosťou Tchibo. A čo spája Tchibo si známou dizajnérskou dvojicou? Predovšetkým ambícia nerobiť nič zbytočne zložité, keď to možno urobiť jednoduchšie. A taktiež spoločná záľuba v prvotriednych materiáloch a skvelých nápadoch za dostupné ceny.

Bližšie informácie nájdete na www.tchibo.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 28. apríla 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 5. mája o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je podmienkou, a dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tatranka
    Som veľmi milo prekvapená a veľmi sa teším.Kávičku máme radi a tak si ju vychutnám vo vyhratých šáločkách spolu s manželom.Ďakujem.
    evusik
    gratulujem všetkým výhercom, všetky recepty sú perfektné :-)))




     



    TOPlist