Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj balíček produktov značky McCain!

Varecha.sk, 4. augusta 2011     8 minút čítania

Pridaj recept a si v hre o super ceny od značky McCain! [AKTUALIZOVANÉ 11.08.2011 o výhercov súťaže]

Balíček od spoločnosti McCain získavajú recepty:

Tvarohcake od používateľa Ailuj82

Oranžová polievka od používateľa Angelheart

Burger so šampiňónmi Portobello od používateľa zirafninka1

Citrónovo-cesnakové kuracie stehienka od používateľa sjuz

Zuzine rezy od používateľa danculka


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do 11.8.2011 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk.

Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori získajú balíčky produktov McCain v hodnote 20 €.


Pozn. Výhry si musia výhercovia prevziať osobne v redakcii Varecha.sk. Do úvodu receptu treba doplniť heslo "Recept do súťaže s McCain" .




Vychutnajte si leto s McCain

Leto väčšina z nás trávi najradšej vonku na slnku a čerstvom vzduchu. Potešenie zo slniečka nám však častokrát skrížia rôzne povinnosti, zdĺhavé varenie nevynímajúc. Prinášame tipy, ako rýchlo a chutne pripraviť kvalitný obed či večeru bez toho, aby ste trávili svoj čas nad hrncami namiesto užívania si letného počasia s priateľmi a rodinou. So zemiačikmi Golden Wedges, 1.2.3 Country Potatoes či Klasickými hranolkami od McCain zvládnete byť aj dobrá hostiteľka a tiež užiť si zo slnečných dní čo najviac. Ich príprava je veľmi jednoduchá, takže si ich môžete pripraviť pri najrozličnejších príležitostiach alebo len tak, keď dostanete chuť na niečo dobré.

Grilovanie na balkóne či terase? Prečo nie!

Grilovanie je v našich končinách stále viac a viac obľúbenejšie. Nielen pre to, že dobroty z grilu chutia naozaj skvele, ale zároveň si môžeme užiť leto plným priehrštím. Gril však už dávno nie je len pre tých, ktorí vlastnia záhrady. Trendom je grilovanie na terase, či dokonca balkóne. Na pultoch predajní už totiž nájdete grily, ktoré sú stvorené priamo je pre tento typ prípravy grilovaných pochúťok.

Chutné gril menu nie je žiadna veda a tiež nemusíte hodiny pripravovať hory jedla ako pre armádu. Postačia vám nelúpané zemiakové mesiačiky so šupkou Golden Wedges od McCain. Bez obáv ich môžete ugrilovať dochrumkava priamo na mriežke a servírovať ich s jogurtovým či cesnakovým dipom alebo pestom. Sú skvelé aj ako príloha ku grilovanému mäsku, či čerstvému šalátu. V prípade rýchlej a chutnej večere doma ich môžete pripraviť v rúre na pečenie bez pridania oleja. Za 20 minút si už môžete pochutnávať na zemiakovej chrumkavej dobrote. Maloobchodná odporúčaná cena: 2,19 €/ 750 g balenie.

Na grile si rovnakým spôsobom môžete pripraviť zemiačiky v šupke ochutené paprikou, chilli alebo smotanou s bylinkami. 1.2.3 Country Potatoes od McCain pripravíte tiež veľmi jednoducho na mriežke grilu. Keďže sú ochutené, nevyžadujú si žiadnu inú prílohu. Sú skvelým pohostením na gril párty alebo ak vás doma prekvapí nečakaná návšteva. Deti ocenia, že zemiačiky môžu jesť aj veľmi neformálne - prstami. Vybrať si môžete z 3 druhov 1.2.3 Country Potatoes od McCain: Classic s paprikou, Chilli s pikantnou chilli papričkou, Sour Cream s kyslou smotanou s bylinkami. Maloobchodná odporúčaná cena: 2,29 €/ 600 g balenie.

Klasické hranolky pre zasýtenie a potešenie

Poznáte to. Vonku je príjemný letný večer a najradšej by ste iba relaxovali, či na lehátku na dvore alebo doma pri dobrom filme. Dáme vám tip, ako sa nezahrabať pri príprave večere v kuchyni, vykúzliť výborné a kvalitné jedlo v krátkom čase a užiť si čo najviac z nezabudnuteľných letných večerov.

Pre každý prípad je dobré mať v mrazničke balenie Klasických hranoliek od McCain, ktoré na panvici či vo fritéze vysmažíte za 3 minúty. K chrumkavým hranolčekom odporúčame pripraviť jednoduchý šalát z uhoriek, paradajok, ľadového šalátu a jarných cibuliek. Dochutíme olivovým olejom a bazalkou. Komu sa žiada, môže šalát zaliať aj bielym jogurtom. Klasické hranolčeky od McCain so šalátom pripravíte veľmi jednoducho a rýchlo, zaženiete hlad a potešíte aj svoje chuťové poháriky. Maloobchodná odporúčaná cena: 1,99 €/ 750 g balenie.



Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 4. augusta v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 11. augusta o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy víťazných receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry budú odovzdané výhercovi osobne v redakcii Varecha.sk, je nutné, aby si výherca prišiel cenu prevziať osobne. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo si neprevezme výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    evanaaa
    Keby som v takejto súťaži vyhrala, museli by mi k výhre pribaliť aj menšiu, aspoň 4- šuplíkovú mrazničku. Ja by som totiž nemala miesto ani pre kilový balíček, haha.....
    ailuj82
    supeeeer, ďakujem a gratulujem aj ďalším výhercom :-D
    angelheart
    Jéémine, ja som vyhrala!!! Ďakujem za výhru a gratulujem ostatným výhercom :)))
    jody
    Gratulujem, užite v zdraví! :-)




     



    TOPlist