Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj balíček od spoločnosti Henkel!

Varecha.sk, 17. februára 2011     7 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení balíčkom od spoločnosti Henkel! [AKTUALIZOVANÉ 24.02.2011 o výhercov súťaže]

Balíček od spoločnosti Henkel získavajú recepty:

Tvarohový rez od používateľa danculka

Zapečené rajčiny od používateľa Sjuz

Fazuľový guláš od používateľa zabiatko66

Najlepšie zapekané cestoviny od používateľa elantra

Falošná sviečková od používateľa Daisi211


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 24. februára 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú výrobky od spoločnosti Henkel.





Hráte o 5 x balíček od spoločnosti Henkel (v každom balíčku Silan Aromatherapy, Persil Brilliance, Bref Duo Aktiv, Bref Power Aktiv, Pur Power Crystals, Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom)



Relaxačná vôňa priamo z ďalekých ostrovov

V dnešnom uponáhľanom čase si čoraz častejšie uvedomujeme potrebu blahodarnej relaxácie a oddychu. Túžime si vydýchnuť a zabudnúť na každodenné starosti, preto pravidelne navštevujeme wellness a spa centrá, aby sme sa uvoľnili pri masážach s voňavými exotickými olejmi alebo oddychujeme v saune pri vyparujúcich sa kvetinových vôňach. Tiež si plánujeme dovolenky pri mori, aby sme sa odpútali od bežných starostí, hektiky a stresu. Za relaxom však teraz nemusíte chodiť ďaleko a ani vás to nebude stáť drahé peniaze.

Na pulty predajní prináša Henkel nové relaxačné vône aviváží v rámci produktového radu Silan Aromatherapy – Tahiti Relax, Bali Sensation a Hawai Secrets. Nový Silan vás „oblečie“ do tropických vôní ostrovov a lahodnej vône exotických kvetov, ktoré vám pomôžu zrelaxovať a odpútať sa od stereotypu pracovného dňa. Nechajte sa očariť vábivými vôňami a „vycestujte“ s novým Silanom Aromatherapy na exotické ostrovy Tahiti, Bali alebo Hawai. Zabudnite na stres a užívajte si vaše domáce wellness „oblečení“ do vôní exotických diaľok.

Cestovanie po exotických ostrovoch s novým Silanom Aromatherapy

Zažiť ostrovnú krásu Bali, vône frézie a bergamotu na Hawaii alebo pôsobivé pláže a sladko voňajúce koktaily na Tahiti sa nepodarí každému. Teraz si však môžeme dopriať exotiku a relaxovať s novými vôňami produktového radu Silan Aromatherapy - Tahiti Relax, Bali Sensation a Hawai Secrets v pohodlí domova. Predstavy o pestrofarebných exotických kvetoch, vôňach pralesov alebo slnkom prežiarených pláží zažijete „na vlastnej koži“ - bielizeň vypraná v novom Silane vás totiž prenesie na ďaleké tropické ostrovy.

Silan Aromatherapy je okrem nových relaxačných vôní obohatený aj o technológiu Perfume Pearls. Malé parfumované perličky sa ukladajú počas pracieho cyklu do tkanín bielizne. Následne, pri každom dotyku alebo pohybe vždy niekoľko perličiek postupne praskne a uvoľní nádhernú vôňu. Tak zostane vaša bielizeň svieža po dlhý čas a vďaka kvalitnému zloženiu aviváže aj príjemne mäkká na dotyk.

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 17. februára v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 24. februára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    dorisa
    Jééééééééééj, krásna voňavá cena.
    tkatka
    Iba dnes som si prečítala, že v tom balíčku je toho viacej :) aj ja by som sa tomu potešila :) a kto by nie, však varecháči? :)
    andys
    Klobúk dolu pred redakciou, jedna cena krajšia ako druhá :)
    elantra
    dakujem velmi pekne! budeme cisti od hlavy po paty ;-)
    stefanm
    ...ojjj ale som si vydýchol!!!...som sa bál,že náhodou bude vybraný nejaký môj recept (alebo,že ma v redakcií "vyžrebujú" :) ) a budem musieť začať doma aj prať!!!
    blahoželám oceneným (tým paradajkam som držal palce)




     



    TOPlist