Oslavujeme 7. narodeniny:
7 najúspešnejších receptov v histórii Varecha.sk

Redakcia Varecha.sk, 1. októbra 2016     7 minút čítania

Máme narodeniny! 1. októbra 2016, je to presne 7 rokov, čo sme spustili náš portál Varecha.sk.



Naša stránka sa od svojho vzniku rýchlo stala veľmi populárnou, za krátky čas si získala množstvo priaznivcov, ktorí na ňu dodnes pridávajú svoje recepty, ale i takých, ktorí na Varecha.sk hľadajú inšpiráciu, cenné kuchynské rady alebo diskutujú. Náš web navštívi každý mesiac viac ako 800-tisíc reálnych užívateľov a Facebook Varecha.sk lajkuje viac než 145 tisíc ľudí.

Týždeň v znamení sedmičky:
7 rebríčkov počas 7 dní


Všetkým tu v „zákulisí“ je jasné, že Varecha.sk sa stala úspešnou práve vďaka vám, našim užívateľom. Všetkým vám ďakujeme za priazeň a budeme radi, ak naše narodeniny oslávite spolu s nami. Pripravili sme pre vás malé prekvapenie - šťastná sedmička nás inšpirovala k príprave siedmich rebríčkov najúspešnejších receptov vytvorených podľa rôzny kritérií. Počas siedmich dní sa môžete tešiť na zoznam siedmich najčítanejších receptov na torty, polievky, raňajkové pokrmy, na jedlá z kuracieho mäsa, cestoviny a taktiež rebríček najobľúbenejších receptov, ktoré boli najviac ukladané do kuchárskych kníh.

7 najklikanejších receptov v 7-ročnej histórii Varecha.sk


Dnes začíname asi najatraktívnejšou kategóriou – rebríčkom najčítanejších (najklikanejších) receptov za celú históriu Varecha.sk. Zaspomínajte si na ne s nami!

1.Piškótové cestoPiškótové cestočítanosť: 725 750-krát
od Kutinka


2.Hrnčeková bublaninaHrnčeková bublaninačítanosť: 606 244-krát
od Gman


3.Segedínsky gulášSegedínsky guláščítanosť: 604 506-krát
od Rein



5.Výborné cesto na palacinkyVýborné cesto na palacinkyčítanosť: 578 057-krát
od Sjuz


7.Babkin jablkový koláč (fotorecept)Babkin jablkový koláč (fotorecept)čítanosť: 537 727-krát
od Cica2




POKRAČOVANIE ZAJTRA O SIEDMEJ:
Zajtra o 7.00 hod nájdete na Varecha.sk 7 receptov na TORTY, ktoré boli počas 7 rokov najviac klikané.


Doteraz ste si mohli prečítať:





Diskusia k článku

mava
Srdečne gratulujem!
A teším sa na veľa daľších úžasných receptov a inšpirácií.
kukulienka71
Výborný nápad! Keďže tu nie som 7 rokov, vďaka tomuto rebríčku objavím aj skvosty, ktoré by mi inak unikli. K výročiu blahoželám, nech sa darí!
cesminaz
Aj ja blahoželam ;-) Mam Varechu velmi rada,vela som sa tu naucila od naozaj skvelych kucharok/rov :-) Spoznala,aj ked len cez sklo,vela skvelych ludi.Prajem vam este vela uspešnych rokov a vela šikovnych a priatelskych varecháčov!!! ;-D
veronikkka
pekné spomienky, výborný nápad/
máte všetci môj veľký obdiv vrátane redakcie. Gratulujem!
dakujem za krásne recepty, ktoré varím :-)
frezia
Gratulujem vyhercom! Cokoladovy cheesekake a babkin jablkovy kolac robievam casto. Taktiez Vareche prajem este vela uspesnych rokov!
denyany
Blahoželám ku krásnemu výročiu a želám veľa ďalších výborných receptov, vďaka ktorým je náš stôl pestrejší a bohatší. Deň bez Varechy.sk si už viem len ťažko predstaviť.
zdenka1009
Joj, 7 rokov, ubehlo ako voda...Varechu som objavila hneď pri zrode a je mojím pomocníkom v kuchyni...vstávam s varechou, aj zaspávam...tak jej želám, ešte ďalšie a ďalšie výročia :-)
kopretina
Gratuluji ke krásnému výročí a děkuji hlavně za to, že Varecha tu je pro nás všechny. Bez dennodenního "kouknutí" by mi moc scházela. Ještě jednou díky.
izabella929
Celému štábu Varecha.sk srdečne blahoželám ku krásnemu výročiu. .možno práve sedmička bude pre Vás šťastným číslom..ste úžasní a zostaňte takí akí ste..Prajem Vám všetkým do ďalšej sedmičky,mnoho krásnych nápadov a spoluprácu len s ľuďmi ktorí majú srdiečko na pravom mieste.Živio Varecha.sk. !


siisa
Gratulujem ku krásnemu 7.výročiu a želám veľa úspechov :)
redakcia
Od srdca ďakujeme všetkým vám, vďaka ktorým môže Varecha.sk oslavovať už sedem rokov svojej existencie.
monty469
Blahozelam k vyrociu. Vela som sa tu naucila od varechacov a hoc som tu kratko, mam varechu velmi rada a mojmu srdcu je velmi blizka.Spoznala som tu vela skvelych ludi,hoc nie osobne ,ktori nemaju problem poradit a pomoct;-) Prajem vam este vela skvelych rokov
lexi
Blahozelam Vam k vyrociu a prajem vela uspechov do buducnosti! Keby vsak bolo mozne pre autorov buducich receptov uviest rozmery plechov, pripadne namiesto balickov uviest vahu potrebnej suroviny.... to by nam zijucim v zahranici velmi pomohlo. Dakujem.
haji
Gratuluji ti, milá @Varecha , k tvým krásným a mladým 7 létům. Přeji hodně dobrých lidí jak v redakci, tak autorů receptů, článků i diskuzí. Ať se ti daří vždy, ve všem a se vším! Moc ráda sem chodím - pokochat se recepty, foty a vždy zde najdu milé a srdečné lidi. Děkuji všem za sdílení, rady, vedení i milá slova od srdce. Mám Varechu ráda!
kuchticka
Sedmicka je moje stastne cislo. Narodila som sa 7.7., som 7 rokov na Vareche a teraz oslavujem s vami vsemi 7-dme vyrocie nase milej spolocnicky

V-A-R-E-C-H-Y

Tak nech sa nam vsem dari, nech nam to dobre vari .
Srdecna vdaka patri vsem ktori varia, fotia a pridavaju zaujimave recepty sem pre nas co nemame cas fotit a pridavat. Dakujem taktiez redakcii.
Tak vela uspechov do dalsich rokov dobreho varenia.




rein
@Redakcia (1.10.2016 10:15)
A ja ďakujem Vám, vďaka Vám som sa umiestnil medzi prvích.
haji
Blahopřeji i všem 7 autorům shora uvedených nejčtenějších receptů!
danda3
Srdečne blahoželám a želám ešte veľa krásnych receptov, článkov, veľa fanúšikov a hlavne spokojných varecháčov. Som rada, že môžem byť aj ja vašou maličkou súčasťou a teším sa, že som tu našla kopec skvelých ľudí.


redakcia
Komentar od autorky receptu umiestneneho na 6. mieste:
Srdečne blahoželám všetkým Varecháčom a Varecha.sk k 7. narodeninám, dakujem Vám i redakcii za obdivohodnú prácu a trpezlivosť, za úžasné recepty používateľov, za krásny spoločne strávený čas, prajem veľa úspechov do budúcnosti. Vážená @redakcia , dakujem Vám aj za zaradenie môjho receptu na Írsky chlieb zo špaldovej múky - nemiesený, nekysnutý a rýchly (fotorecept).






 



TOPlist