Nová Varecha.sk:
Vyplňte anketu a vyhrajte jednu z 21 cien

Redakcia, 1. februára 2016     2 minúty čítania

Vitajte na novej Varecha.sk! Pripravili sme pre vás súťaž o skvelé ceny. Stačí vyplniť anketu, uviesť kontaktné údaje a ste automaticky v hre o 21 praktických pomocníkov do kuchyne:

Milí používatelia Varecha.sk

Pripravili sme pre vás novú prehľadnejšiu Varechu, s ktorou sa Vám bude ľahšie pracovať už aj na tabletoch a mobilných telefónoch. Nová Varecha získala modernejší vzhľad a prešla aj niekoľkými úpravami, ktoré zabezpečia ľahšiu orientáciu používateľov na webe.

Nová Varecha vám prinesie aj možnosť vytvorenia si vlastného foodblogu, prostredníctvom ktorého môžete pridávať svoje postrehy a inšpirácie pre ďalších používateľov. A ďalšie novinky, ktoré pribudnú v prvých dňoch.

Okrem toho sme pre vás pri príležitosti spustenia novej Varechy pripravili súťaž o zaujímavé ceny. Stačí vyplniť anketu a automaticky ste v hre o 1x chladničku, 2x mikrovlnku, 3x knihu, 4x chňapku, 5x zásteru a 6x nákupnú tašku. Ankety môžete vypĺňať do polnoci 15. 2. 2016 a samotné žrebovanie zo všetkých vyplnených ankiet prebehne 16. 2. 2016.


Otvor anketu



Diskusia k článku

dorisa
Teraz som si otvorila Varecha.sk...a čo vidím, krásny nový dizajn stránky. Už sa teším na inovatívne riešenia. Super, chvalim a idem sa poprechádzať po celej Vareche. Zistiť, čo ste pre nás pripravili, Ďakujem
tinca
Redakcia nám pripravila novoročné prekvapenie,chvíľu nám potrvá kým si zvykneme orientovať sa po novom. Stránka sa mi páči,ale trošku mi chýbajú rubriky :recepty spred roka a spred 3 rokov.
bojarka
Stránky dostaly šmrnc , úžas , recepty, které tady nacházím jsou suprové . Díky jste šikulové.
gabhus
Zatiaľ to vyzerá dobre, popozeráme, uvidíme, potešíme sa.
monty469
Je to niečo nové,zaujímavejšie,celkový vzhľad stránky hodnotím kladne
ribenka
Niekoľkokrát som sa dnes pokúšala uložiť si jeden nový recept do kuchárskej knihy, ale nepodarilo sa mi to. Dúfam, že ide o chybičku, ktorú administratíva Varechy rýchlo odstráni. Ináč, celkový dizajn a usporiadanie novej Varechy sú veľmi pekné. Teším sa na nové recepty.
mojaradost
Dnes, keď som otvorila stránku a v prvom momente som si myslela, že som niekde inde. Super vynovená, modernejšia, na úrovni. Chválim a neviem sa vynadívať.
tetuska
akosi som nenašla svoju kuchársku knihu, nuž idem hľadať
buchticka
Som prekvapena aj ja,ze stranka je vynovena a iste bude prehladnejsia.Idem si hladat svoju kucharsku knihu,kde mam ulozene svoje recepty.Dakujem za prekvapenie
kucharka100
Varecha dostala nový šat a verím, že sa bude páčiť všetkým nielen mne. Pekná stránka a teším sa z nej. Čerpám z nej nové inšpirácie k dennému vareniu a tiež si rada pozriem nové recepty. Človek sa učí po celý život. Vďaka za prekvapenie a krásny dizajn. Nech žije Varecha a nech sa darí aj našim adminom v ich tvorivej a zodpovednej práci. Prajem všetko dobré.
1x tomas
pipopapo
Vítam novú varechu a dúfam, že ďalších vylepšeniach sa dostane do aplikácie aj kolonka "Ľudia aj moji oblúbený"
helca103
nový vzhľad OK, ale podľa mňa je tam až priveľa klikania a bude aj priveľa hľadania. Je to síce moderné vylepšenie, ale z môjho pohľadu je to zložitejšie.
aszabka
Nie som si istá, či je to lepšie, alebo krajšie, človek sa celý život učí a prispôsobuje..určite to chce len čas a pozitívny pohľad na vec :) len mi chýba, že v minulosti, ak som klikla na starší recept, ukázalo mi, či ho mám uložený v KK..možno som len nepozorná, neviete mi pomôcť, prosím?..
priroda
Pekne, ale aj mne chybaju ponuky starych receptov...
boli hned na ociach a teraz...
ivja50
Stránka je pekná, len som ešte neprišla na to ,ako sa dajú ukladať recepty do kuchárskej knihy .
viciana
Chaos a neprehľadnosť, chýbajú staršie recepty, veľa klikania a recepty sa nedajú uložiť do kuchárskej knihy...
tomas
@tetuska do Kuchárskej knihy sa dostanete 3 spôsobmi (v počítačovej verzií)

- prejdete myšou na vaše meno vpravo hore a vysunie sa osobné menu, kde je aj KK
- kliknete na srdiečko vpravo hore (tak ako v starom webe, len je srdiečko menšie a trochu viac v rohu)
- otvoríte sekciu Moja Varecha (resp. Moje v mobilnej verzií) a tam je podrubrika Kuchárska Kniha (KK) - tak ako to fungovalo aj v starom
tomas
@Pipopapo "Moji obľúbení ľudia" sú preč. Celé to nahradíme tlačítkom "Odoberať" konkrétneho človeka, čím si budete môcť zapamätať ľudí a vidieť novinky od nich.
tomas
@Helca103 väčšinou každá nový dizajn je v prvých dňoch hľadanie, veľa vecí sa zmenilo, ale veľa ostalo podobne. Postupne ešte pribudnú nejaké veci.
altyn
Mne sa táto zmena veľmi páči! Je to pekné a moderné. A všimnite si, že aj nie moc pekné fotky vyzerajú akosi lepšie. Dobrá práca @tomas !
adjunkt
...každý deň začínam s "varechou"... a vždy sa teším na nové recepty, z ktorých mnohé sa stali už moje stále. Nový dizajn je super...a želám veľa kreatívnych nápadov ešte...
hahaias
ach jáj - nová varecha je krásna, len mi chvíľu bude trvať, kým sa naučím kde čo je - ale chválim... super
kytka
prosím o radu jak ukládat vybrané recepty.Jinak pěkné.Děkuji.
afataga
Ako hovorí Joseph Heller - každá zmena vedie k horšiemu, vôbec sa mi teraz stránka nepáči, nie čo sa designu týka, to mi je jedno, na to si človek zvykne, ale čo do funkčnosti, čo mi najviac vadí:
1. keď sa chcem odstať do mojich rcp., musim kliknúť 2X, zmizla na to ikona
2. keď kliknem na najnovšie komentáre, zobrazia sa všetky aj k rcp. aj k diskusiám, domotané hrušky s jablkami
3. keď chcem pridať koment k rcp., zas musim klikať na diskusiu a nevidím bez toho ani komenty k rcp.
4. nick v diskusií je zbytočne väčší ako názov diskusie, resp. rcp, načo ?
5. roky voláme po zjednodušení vkladania foto ku komentárom, žiadna zmena nenastala
6. chybajú mi moji obľubení, keď som presne nepamatala názov rcp, niekedy som tušila, kto sem daný rpc. pridal, mala som zjednodušené hľadanie
7. celkovo je tu zbytočného klikania na milú onú, pýtam sa, kto má z toho prospech???
8. načo sú pri rcp suroviny na celú stranu? lepšie boli na boku, zas zbytočný krok a rolovanie
Nehovorím, že máte vrátiť starú Varechu, ale toto je vyložene užívateľsky nepriateľské prostredie, ja osobne nevidím ani jednu zmenu k lepšiemu,
KK nepoužívam, ukladám si rcp. inak, takže k tomu sa vyjadriť neviem
radox1
klikanie su peniaze,staci si vsimnut aj ine stranky,napr.jeden clanok rozdelia na 4 strany,cize 4 klikania.ked chcem prejst v diskusii na dalsiu stranu,musim sa presunut az hore,co je strata casu.
abdul
Pozrite na toto rozvrhnutie strany: 50:50. Na texty vľavo málo a na balst zbytočne veľa. Čo tak 66:34 ? Komentáre budú širšie, zaberú menej riadkov a viac sa ich zmestí na stránku. A za jeden deň nebude 45 stránok najnovších komentárov.
kolty
Zbytočne zložité a môžeme sa uklikať.
dvorka
Moje pocity z vynovenia Varechy sú zmiešané. Ako sa hovorí, človek si zvykne na všetko. Aj na dobré, aj na zlé. Ale čo chválim a to veľmi, že v Kuchárskej knihe sú recepty zoradené podľa abecedy a nemusím to pracne robiť ja. Za to vďaka.
2010
@afataga , no co zamestnali mladasov a po grafickej stranke pekne... wau !!!
a prakticky ? cumbersome- waste of time - neohrabane strata casu
kristina47
Dizajnovo je krajšia,ale sttaršia verzia bola jednoduchšia.Dnes som si chcela uložiť rp a neuložil sa.
marijana
graficka stranka fajn........ ale prakticka taka neprakticka !!!!!!
cinka71
Krásni ste, želám veľa úspechov v tomto roku a veľa chutných receptíkov.
papradka
Afataga to veľmi výstižne napísala.Predtým to bolo jednoduchšie, prehľadnejšie, recept heď aj s diskusiou a teraz len klik, klik, klik. Recepty v mojej kuchárskej knihe klik, klik, klik.Samozrejme, že sa to nedá prehodnotiť a vrátiť to ? Hovorí sa, že dookola bližšie ?
remcula
Krásný den. Nový kabát Varechy je krásný, snad se tady vyznám :-)
olga42
Vždy sa teším na nové recepty,už ich mám uložené veľa.Len aby chodili stále,lebo viac kráť som musela reklamovať prečo mi nechodia.Prajem celému kolektívu Varechy veľa úspechov v ďalšej tak zodpovednej práci.Nech sa Vám darí.Srdečne Vás všetkých pozdravujem.
kristina47
Zo začiatku som bola skeptická k novej Vareche,ale denným prezeraním som jej prišla na chuť a je výborná,lepšia ako stará verzia.Páči sa mi to.Prajem Vám veľa úspechov a naším varechačkam ďakujem za skvelé recepty.Hoci som už staršia veľmi veľa vychytávok som zúročila v mojej domácnosti.
jerica
Počkala som si na všetky vychytávky, teraz už len pridať recept, vyskúšať si nový systém pridávania receptov :-)
Jedine čo mi chýba, sú varecháči s ktorými sme spolu spoločne tvorili varechu od jej začiatku.
kuchticka
Nova -pekna, ale skutocne neprakticka. !!!
Dobre to napisala @afataga.
Vsetko mi trva dlhsie kym co najdem.
Rovnako ako @Jerica - chybaju mi ti starsi varechaci. Bola vzdy pohoda a dobra nalada pri komentaroch.
dorisa
@Jerica (9.2.2016 00:31)

Moja zlatá, Varechu formujú ľudia, čo sú tu..... aj ja., aj ty. Ale naozaj už tie žabomyšie vojny mi nerobili dobre. Tí, ktorí nie sú slušní o tom nevedia a my, čo by sme chceli iným ukázať čo a ako varíme, pečieme, a nás osočujú., sme na to slabí, my tých rýpalov nezmeníme. Niekedy rozmýšľam, prečo sa "starí" prispievatelia odmlčali...vždy prídem na to, že nie portál je zlý, ale je to kvôli týmto ľuďom. Ja som tiež oslávila svoj návrat skvelým víťazstvom večere s jedinečným šéfkuchárom J.Židekom. Bola to taká skvelá akcia, ktorú by som odporučila každému a zvlášť skvelým a dlhoročným varecháčom, medzi ktoré patríš aj ty. Tak nech varenie a pečenie je pre nás prvoradé. Ahoj






 



TOPlist